Γαλάζια βάφτηκε η Αγίου Νικολάου όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα,  με βασικό ομιλητή τον πρώην πρόεδρο – ευρωβουλευτή, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και χαιρετισμό από του υφυπουργού Αμυνας Νίκου Χαρδαλιά.

Πίνακας Περιεχομένων

Μεϊμαράκης:«Γιορτή της δημοκρατίας στην Πάτρα»

Για «γιορτή της δημοκρατίας στην Πάτρα» έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην αρχή της ομιλίας του, «με παρόντες όλους εκείνους που πιστεύουν σε αξίες και οράματα της ΝΔ», ενώ ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό «που μου έδωσε τιμή και χαρά να είμαι εδώ σήμερα».

Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ«Νικητής την Κυριακή θα είναι η δημοκρατία και μαζί της και η Νέα Δημοκρατία» υπογράμμισε, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες: «Απευθυνομαστε σε όλους τους Έλληνες και απλώνουμε το χέρι ελάτε μαζί μας, ανεξαρτήτως τι ψηφίζατε στο παρελθόν. Μια ψήφος διαμαρτυρίας μπορεί να πάει τη χώρα πίσω και τότε θα το μετανιώσουμε όλοι μαζί»

«Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τι θα κάνουμε εμείς για τη νέα Δημοκρατία» πρόσθεσε.

«Μέχρι την Κυριακή να βρούμε όλους εκείνους που προβληματίζονται και είναι στην γκρίζα ζώνη και να τους πείσουμε να έρθουν μαζί μας» τόνισε προσθέτοντας ότι «η ΝΔ πάντα φρόντιζε για το νοικοκύρεμα της χώρας. Νέα Δημοκρατία πάντα αποτελεσματική, πάντα με με σχέδιο για το μέλλον, η Νέα Δημοκρατία πάντα έλεγε την αλήθεια».

Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟΧαρδαλιάς:«Η Πάτρα στέλνει ισχυρό μήνυμα νίκης απόψε

Απευθύνοντας χαιρετισμό ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ευχαρίστησε τον κόσμο για την εντυπωσιακή -όπως τόνισε- υποδοχή «και τη βροντερή σας παρουσία». «Σμερα μιλάει η Πάτρα και όλη η Ελλάδα ακούει. Η Αχαΐα βροντοφωνάζει αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία».
Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

«Eίμαστε η παράταξη της αλήθειας της ευθύνης της πραξης των μεγάλων εργων» τόνισε, προσθέτοντας: «ότι είχαμε υποσχεθεί στο συμβόλαιο ευθύνης στους συμπολίτες μας το 2019 το κάναμε πράξη πάρα τις δυσκολίες». Ανέφερε πως θα προχωρήσουν όλα τα έργα, Πατρών-Πύργου, Λαδόπουλος, σιδηροδρομική γραμμή, αναβαθμίσεις νοσοκομείων, κλπ.

«Ολα αυτά δρομολογήθηκαν εν μέσω αλλεπάλληλων κρίσεων» τόνισε, «τόσες κρίσεις όσες δεν αντιμετώπισαν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών».

«Πήραμε δύσκολες αποφάσεις και όμως πάρα αντιξοότητα που προέκυψε σε όλον τον πλανήτη και τις εισαγώμενες κρίσεις η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παρήγαγε κοινωνικές πολιτικές» και κατέληξε:  «Η Πάτρα στέλνει ισχυρό μήνυμα νίκης απόψε»
Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ
Τραγούδησαν «Μύρισε θυμάρι και βασιλικό»
Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που είναι συγκεντρωμένα στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου  τραγούδησαν το «Μύρισε θυμάρι και βασιλικό» με τον κόσμο.
Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ
Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Πάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟΠάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟΠάτρα: «Γαλάζια» η Αγίου Νικολάου - Μεϊμαράκης - Χαρδαλιάς: Μήνυμα νίκης από την Αχαΐα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: pelop.gr