Την προηγούμενη εβδομάδα η μάγισσα προσγειώθηκε ανώμαλα στις λακκούβες της οδού Σουνίου, που ταλαιπωρούν την περιοχή χωρίς λύση εδώ και τουλάχιστον ενάμιση χρόνο.
Οι λακκούβες αλλά και τα νερά που μαζεύονται όταν βρέχει ταλαιπωρούν διερχόμενους και κατοίκους της περιοχής, που είναι ήδη υποβαθμισμένη λόγω της λειτουργίας του Βιολογικού, αλλά και της ;ύπαρξης της σιδηροδρομικής γραμμής…
Επιτέλους, έπειτα από δύο αιτήματα στην εφαρμογή του sense city, δημοσιεύματα, δημοσιοποιήσεις, βίντεο αλλά και σχετικής ερώτησης στο δημοτικό συμβούλιο, εδέησε ο Δήμος Πατρέων, βρήκε το σημείο και απέστειλε ένα συνεργείο που προέβη σε μερική όμως επιδιόρθωση. Προφανώς και το πρόβλημα έχει βελτιωθεί, παραμένει ωστόσο σε μεγάλο μέρος του, ενώ με την πρώτη βροχή θα φανεί και το πρόβλημα στην απορροή των υδάτων.
Ευελπιστούμε σε μία πιο μόνιμη λύση για την κατάσταση του οδοστρώματος, αλλά και μια συνολική επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρεί τόσο καιρό τους συνδημότες μας.Παλαιότερο βίντεο με τα νερά στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://youtu.be/y2RYGgngVhw

Κωνσταντάτος Ηλίας
Μέλος Συντονιστικού
Ώρα Πατρών.