Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας – ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festivals 2022

«Σε τροχιά ανατροπής: ξαναγράφουμε με νότες τη ζωή μας»

3 Σεπτέμβρη Νότιο Πάρκο Πάτρας

Μετά από 3 χρόνια και 4 φεστιβάλ που άφησαν το στίγμα τους στην πολιτιστική ζωή της χώρας και ενώ ο δορυφόρος μας ετοιμάζεται για το 5ο ταξίδι του, φέτος απογειωνόμαστε και στην πόλη της Πάτρας!

Το ΣΠΟΥΤΝΙΚ, ως ομπρέλα πολιτισμού, ξεκίνησε το ταξίδι του το 2016, με στόχο να αναδείξει ένα διαφορετικό πολιτιστικό μοντέλο, με άξονα την αρχή της αλληλεγγύης και με έμφαση στη σημασία της συλλογικής ζωής και δράσης. Μια γιορτή με πολιτικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, φυσικά πολλές συναυλίες στη σκηνή του πιο όμορφου φεστιβάλ της πόλης!

Το ΣΠΟΥΤΝΙΚ Festival Πάτρας «Σε τροχιά ανατροπής: ξαναγράφουμε με νότες τη ζωή μας» θα διεξαχθεί στο Νότιο Πάρκο 3 Σεπτεμβρίου.

Μέσα από τη διοργάνωση του, οι νέοι και οι νέες που αγωνιούμε, συμμετέχουμε, αντιδρούμε, προτείνουμε και αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε τον κόσμο, επιδιώκουμε να φτιάξουμε μια κοινωνία που μας χωράει όλους, χωρίς ανισότητες, χωρίς διακρίσεις. Μέσα από τον πολιτισμό, την τέχνη και τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων, με εκδηλώσεις, συζητήσεις, εκθέσεις, περιγράφουμε τον κόσμο που θέλουμε να ζούμε.

Συναυλίες και μουσικά αφιερώματα, πολιτικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές εκθέσεις, βιβλιοπωλείο και πολυάριθμες δράσεις θα πλημμυρίσουν το Νότιο Πάρκο συμβάλλοντας σε μία όμορφη γιορτή αλληλεγγύης και συλλογικής ζωής, μακριά από λογικές ατομικού δρόμου και μαζικοποιημένης διασκέδασης. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καλούμε κάθε νέο και νέα να έρθει μαζί μας σε αυτό το ταξίδι με σταθμούς:

19:30 Εκδηλωση-συζήτηση

“Με την Αριστερά για τις ζωές μας”

  • Κώστας Ζαχαριάδης. Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
  • Αλέξανδρος Γερολυμάτος. μέλος του ΚΣ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

21.30 Μουσικό πρόγραμμα

  • Les SkartOi

Rocksteady Orchestra

  • Ionian Orchestra

Αφιέρωμα στο λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι

*Στο χώρο θα γίνει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και σχολικών ειδών.