Μακάβριο θέαμα «έδειξε» αγνοούμενο. Τέλος στο μυστήριο εξαφάνισης άνδρα μετά από πέντε μήνες.

Ηταν μεσημβρινές ώρες της 28ης Απριλίου, όταν σήμανε συναγερμός στις Αρχές για πτώση άνδρα από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Η υπόθεση έλαβε διαστάσεις «θρίλερ», αφού παρά τις πολυήμερες έρευνες Λιμενικού και εθελοντών διασωστών δεν εντοπίστηκε η σορός του.

ώρες της 28ης Απριλίου, όταν σήμανε συναγερμός στις Αρχές για πτώση άνδρα από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Η υπόθεση έλαβε διαστάσεις «θρίλερ», αφού παρά τις πολυήμερες έρευνες Λιμενικού και εθελοντών διασωστών δεν εντοπίστηκε η σορός του.

Η λύση στο «μυστήριο» της εξαφάνισης του 42χρονου ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», χθες μετά την ταυτοποίηση ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου σε ακτή στο ναυτικό οχυρό του Αράξου, με το Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας ν’ αναλαμβάνει την έρευνα.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης μέσω γενετικού υλικού DNA, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, «έδειξαν» πως ο σκελετός ανήκει στον αγνοούμενο επί πέντε μήνες αυτόχειρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», πρόκειται για γιατρό με καταγωγή από Αρτα, που διέμενε στο Αγρίνιο.

Ο άνδρας εκινείτο στο ρεύμα προς Αντίρριο και στο ύψος του πρώτου πυλώνα, ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του. Εγινε αντιληπτός από όχημα της γέφυρας που εκτελούσε περιπολία στο αντίθετο ρεύμα, με τον υπάλληλο να τον ενημερώνει πως δεν επιτρέπεται η στάθμευση κι εκείνον να του γνέφει καταφατικά. Οταν το περιπολικό προσέγγισε το σημείο, εντόπισε μόνο το αυτοκίνητο. Ο 42χρονος έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρας να περνά στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και να εξαφανίζεται. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο των ερευνών βρέθηκαν οι γονείς του.

Πηγή: pelop.gr