Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο τουρνουά της ομάδας μας, Pyrgos Battles 2018.

Συγχαρητήρια στην Pyrgos Stratego για το επιτυχημένο τουρνουά τους!

Συγχαρητήρια και στους παίκτες της ομάδας μας (Παπαλεξοπουλος Γιώργος, στο Καλαβρυτινό Κοσμόπουλο Δημήτρης, που κατέκτησε την τρίτη θέση, το Χριστοδούλου Δημήτρης & Φαναρας Ταξιάρχης) για την πολύ καλή τους απόδοση στο συγκεκριμένο τουρνουά!

Ευχαριστούμε θερμά το Gotham Coffee, Drinks And Games, που για άλλη μια φορά μας στήριξε προσφέροντας το χώρο, τα μετάλλια, το κύπελο και την προώθηση του τουρνουά.
Είχαμε συνολικά 10 συμμετοχές, από τις οποίες οι 6 ήταν από την ομάδα μας και οι 4 από την Patras Stratego Team. Το τουρνουά διεξήχθη σε 5 γύρους και έγινε με το ελβετικό σύστημα swiss perfect. Όλοι οι παίκτες φάνηκε να το διασκεδάζουν και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Ειδικά τα παιχνίδια που έκριναν τις πρώτες θέσεις ήταν ντέρμπυ και η 2η και η 3η θέση κρίθηκαν κυριολεκτικά στο 1 δευτερόλεπτο.

Το σημαντικότερο απ’ όλα ήταν ότι η ομάδα μας απέκτησε πολλά νέα μέλη από το ΤΕΙ Πύργου. 2 φοιτητές από το ΤΕΙ έλαβαν μέρος, αλλά και άλλοι έδειξαν το ενδιαφέρον να συμετάσχουν σε συναντήσεις της ομάδας, παρ’ όλο που δεν μπόρεσαν να έρθουν στο τουρνουά.

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη στην προσπάθεια μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε επόμενες συναντήσεις και τουρνουά.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΟΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑ
1. Κουστένης Αθανάσιος 27 Pyrgos Stratego Team
2. Παπαλεξόπουλος Γεώργιος 24 Patras Stratego Team
3. Κοσμόπουλος Δημήτριος 22 Patras Stratego Team
4. Χριστοδούλου Δημήτριος 20 Patras Stratego Team
5. Κουστένη Αλίκη 17 Pyrgos Sratego Team
6. Φανάρας Ταξιάρχης 15 Patras Stratego Team
7.Σλακώνης Μάριος 15 Pyrgos Stratego Team
8. Κατσάλης Γιάννης 15 Pyrgos Stratego Team
9. Καστάνης Ανδρέας 9 Pyrgos Stratego Team
10. Παναγούλιας Γιάννης-Ραφαήλ 7 Pyrgos Stratego Team