Με χρώμα, κέφι και πολύ χορό και τραγούδι, η βραδινή ποδαράτη, προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα! Περισσότεροι από 50.000 καρναβαλιστές θα ξεχυθούν στους δρόμους της Πάτρας, δίνοντας μια πρώτη γεύση ενόψει της αυριανής μεγάλης παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Κορυφώνονται σήμερα και αύριο οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού. Οι καρναβαλιστές αφού έψαξαν, ανακάλυψαν, έλυσαν γρίφους, έγιναν ηθοποιοί και χορευτές, ήρθε η στιγμή, μετά από τρία χρόνια  «απουσίας», λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί για την προστασία από την COVID – 19, να βγουν στους δρόμους!

Σήμερα και αύριο περισσότεροι από 50.000 καρναβαλιστές, μέλη των 139 πληρωμάτων του Κρυμμένου Θησαυρού, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας τις στολές τους,  οι οποίες περίμεναν τόσο καιρό να βγουν έξω στη διάρκεια των δύο παρελάσεων του Σαββατοκύριακου.

Η πρώτη μεγάλη παρέλαση θα ξεκινήσει σήμερα στις 6 το απόγευμα. Ο λόγος για την νυχτερινή ποδαράτη, στην οποία τα πληρώματα παρελαύνουν χωρίς τα άρματά τους αλλά με έξυπνους τρόπους αυτοφωτισμού.

Με γρήγορη ροή και παρουσιάζοντας ένα μοναδικό θέαμα, οι καρναβαλιστές της Πάτρας, θα δώσουν το δικό τους χρώμα στη νύχτα του Σαββάτου.

Πηγή: pelop.gr