Γράφει ο Θεόδωρος Νασιώτης, 

Περί  Περιπτέρου.

Την Δευτέρα  20/1/2020 συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο Καλαβρύτων  με μοναδικό θέμα την παραμονή ή όχι του περιπτέρου στο χώρο  που βρίσκεται , εφαπτόμενο του χώρου του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, αν δηλαδή θα φύγει ή θα παραμείνει με μία άλλη μορφή, που θα καθοριστεί από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.

Η ιδέα  της μη απομάκρυνσης του περιπτέρου  από το χώρο που βρίσκεται σήμερα και της μετατροπής του  σε περίπτερο λέει που θα θυμίζει την παλιά εποχή και που θα μπουν μέσα άδεια μπουκάλια άδεια πακέτα από τσιγάρα   ψεύτικα γλυκά κλπ και που θα δένει λέει με του Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος « έπεσε» από τον κ. Ζησιμόπουλο Αθανάσιο  « Καρακαξόνης» γνωστό προοδευτικό κουλτουριάρη.

Τώρα τι  συσχέτιση μπορεί να   υπάρχει και τι δέσιμο μεταξύ του Μουσείου  Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και ενός αναπαλαιωμένου περιπτέρου  μόνο ο κ. «Καρακαξόνης» και οι υποστηρικτές της ιδέας του μπορεί να γνωρίζουν.

Αν θέλουν ν’  αναπαλαιώσουν το περίπτερο που θα  θυμίζει παλαιές εποχές ας το μεταφέρουν στην πλατεία  δίπλα στο άλλο ερειπωμένο Δημοτικό περίπτερο να το επισκέπτονται και να το περιέργάζονται οι τουρίστες  της Πόλης μας 

Έχω  επισκεφθεί πολλές  φορές το Άουσβιτς και το Νταχάου και ιδίως  στο πρώτο , κάθε φορά που το επισκέπτομαι, με πιάνει κρύος ιδρώτας  αντικρύζοντας το λιτό χώρο με τα συρματοπλέγματα που μαρτύρησαν χιλιάδες άνθρωποι.

Εδώ  οι προοδευτικοί  κουλτουριάρηδες θέλουν  να παντρέψουν λέει ο μαρτύριο των Εκτελεσθέντων  Καλαβρύτων με την εικόνα ενός αναπαλαιωμένου περιπτέρου.

Αλήθεια  οι κ.κ. προοδευτικοί  κουλτουριάρηδες γιατί δεν κόπτονται  για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα  το ερειπωμένο Δημοτικό Περίπτερο στην πλατεία   των Καλαβρύτων που είναι και η εικόνα που προβάλει  η Πόλη μας στους επισκέπτες μας.

Ένα  ερειπωμένο  Δημοτικό Περίπτερο  που σε λίγο θα πέσει και  θα μας πλακώσει .

Μήπως  γιατί εκεί  θίγονται επιχειρηματικά  συμφέροντα και το θέμα καίει;

Αυτά προς  το παρόν και για άρση παρεξηγήσεων  τα παραπάνω είναι απόψεις του πολίτη  Θεόδωρου Νασιώτη και όχι του Προέδρου του Δημοτικού  Συμβουλίου Θεόδωρου Νασιώτη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  θα εκφράσει την άποψή του όταν το θέμα   έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα είναι σκληρός επιτηρητής  της υλοποίησης οιασδήποτε απόφασης παρθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.