?????????????????????????????????????????????????????????

Τρίτη 4 Απρίλη

10:30πμ, ο Γρηγόρης Συμεωνίδης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις εργατικές κατοικίες στον Νέο Δρόμο.

Τετάρτη 5 Απρίλη

7:00μμ, ο Κώστας Δραγώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα μιλήσει σε σύσκεψη με διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Πατρών στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών και Περιχώρων (Φωκαίας 26).

7:30μμ, οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ, Δημήτρης Αγγελόπουλος και Χρήστος Πατούχας, θα μιλήσουν σε σύσκεψη με αυταπασχολούμενους και εμποροβιοτέχνες στην αίθουσα Κ7 των Παλαιών Σφαγείων.

 

Πέμπτη 6 Απρίλη

10:30πμ, η Ρένα Γκέστα, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ και η Αγγελική Τσώλου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην περιοχή γύρω από την Τριών Συμμάχων.

7:00μμ, ο Χρήστος Πατούχας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα μιλήσει σε σύσκεψη στο «Στέκι της Αρόης». Θα κάνει παρέμβαση ο Μιχάλης Αναστασίου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και αντιδήμαρχος Πατρέων.

7:30μμ, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος,  υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ θα μιλήσει σε σύσκεψη στο εστιατόριο «Περιβόλα». Θα κάνει παρέμβαση η Τασία Τογιοπούλου, αντιδήμαρχος Πατρέων.

7:30μμ, οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ Δημήτρης Μαρμούτας και Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, θα μιλήσουν σε σύσκεψη στο Σαραβάλι στο καφενείο «Κατά Μάρκων».

Πάτρα, 3/4/2023