Μετά από 2 χρόνια σιωπής θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος Περίπατος Ζωής στην Πάτρα, ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η Πάτρα …βάφεται σήμερα ροζ με τους χιλιάδες συμπολίτες να μετέχουν στον «ροζ περίπατο», που διοργανώνει το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας. Μετά από 2 χρόνια σιωπής θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος Περίπατος Ζωής ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας «βάφει» ξανά την πόλη ροζ για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για την νόσο και να αναδείξει την τεράστια αξία και σημασία της πρόληψης/έγκαιρης διάγνωσης.

Ο περίπατος θα ξεκινήσει στις 11.30πμ από τα Ψηλαλώνια, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, και θα καταλήξει στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, αφού διασχίσει την Γούναρη, την Ρήγα Φερραίου και την Αγίου Νικολάου.

Με την εκδήλωση αυτή κορυφώνονται, αλλά δεν ολοκληρώνονται, οι δράσεις του συλλόγου για τον μήνα Οκτώβριο, μήνα διεθνώς αφιερωμένο στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. Οι δράσεις θα ολοκληρωθούν με την εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη της εκλιπούσας προέδρου του Συλλόγου, Λιολιώς Κολυπέρα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου «ο Άγιος Στυλιανός».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Πρέσβειρα Τιμής του Pink the City, κα Χριστίνα Λαμπίρη, με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική από το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Talking Hands, και έχει ως εξής:

10:30 Τελετή Έναρξης
Την εκδήλωση θα ανοίξει η Χορευτική Ομάδα της Μαρίας Σιολέ «Rising Flames»
Χαιρετισμός Προέδρου ΣΓΚΜ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, κας Αγγελικής Στεφανάκη
Λοιποί Χαιρετισμοί( Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμαρχος Πατρέων, 6η  ΥΠΕ, Πρόεδροι ΣΓΚΜ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»)
Παρουσίαση τραγουδιού αφιερωμένου στο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, «Άλμα στη Ζωή» από τη χορωδία του ιδιωτικού Γυμνασίου «Αναγέννηση»
Χορογραφία – Ζέσταμα από το DFF Studiο
Εκκίνηση Περιπάτου: Σύνολο Κρουστών τάξης Γιώργου Λαμπράκου Ωδείου Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας

Μουσική κάλυψη εκδήλωσης: DJ Τάκης Νιάρος

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα προπορεύονται η Χορευτική Ομάδα της Μαρίας Σιολέ «Rising Flames» και το Σύνολο Κρουστών τάξης Γιώργου Λαμπράκου Ωδείου Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.

Άφιξη: Μόλος της Πάτρας

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ:

Σχολές χορού KEEP DANCING PATRAS
Βράβευση της πολυπληθέστερης ομάδας από τις 4 κατηγορίες Ομαδικών Εγγραφών (Εκπαιδευτική Κοινότητα, Ιδιωτική Πρωτοβουλία, Επιχειρήσεις, Σύλλογοι-Σωματεία)
Κλείσιμο εκδήλωσης
Σχολές χορού KEEP DANCING PATRAS

   

Πηγή: pelop.gr