Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, σήμερα 6/12/2021 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πλανητέρου  Καλαβρύτων, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ιερωνύμου, συνοδεία του καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Ευσεβίου

Ο Σεβασμιώτατος λίγο πριν την απόλυση, χειροθέτησε στο οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεώργιο Κοτσιά, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής για την άοκνη διακονία του στην τοπική κοινότητα. Του προσέφερε δε και τον επιστήθιο σταυρό.

Πολλοί συγχωριανοί μας αλλά και φίλοι του χωριού μας παραβρέθηκαν, στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Νικολάου. Στην γιορτή μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Βασίλης Κουτρουλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ασημάκης Μιχαλόπουλος και οι πρώην Πρόεδροι του χωριού Βασίλης Αλεξόπουλος και Παναγιώτης Μηλιτσόπουλος.

Στη συνέχεια ακολούθησε Αγιασμός στο πλήρως ανακαινισμένο Σχολείο (Πνευματικό Κέντρο) του χωριού, ενώ η κυρία Κατερίνα Βαγενά πρόσφερε παραδοσιακό μπακλαβά.

Ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Πλανητέρου  κ. Απόστολος Παπαϊωάννου ευχαριστεί το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμο, που αποδέχθηκε την πρόσκλησή του.