Πραγματοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια το αίτημα των κατοίκων του Πλανητέρου για φωταγώγηση με σύγχρονα φωτιστικά μέσα από τη πλατεία του χωριού μέχρι και τις πηγές του Αροανίου.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Πλανητέρου κ. Απόστολος Παπαϊωάννου και οι Πλανητεριώτες ευχαριστούν τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, τους Αντιδημάρχους Σωτήρη Δουκλιά, Ασημάκη Μιχαλόπουλο και Βασίλη Κουτρουλάκη καθώς και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως Πρόεδρος του χωριού, νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων διότι είχα πάντα την έγνοια και την αγωνία, ειδικά το καλοκαίρι, που πολλά παιδιά πηγαινοέρχονταν τα βράδια από την πλατεία στις πηγές μην συμβεί κάποιο ατύχημα. Είμαι σίγουρος ότι ο Δήμαρχός μας, οι Αντιδήμαρχοι και το Δημοτικό Συμβούλιο θα δρομολογήσουν και θα υλοποιήσουν και τις υπόλοιπες σημαντικές και χρήσιμες παρεμβάσεις που έχει διαπιστώσει και έχει υποσχεθεί ο κ. Δήμαρχος να υλοποιηθούν στο χωριό μας. Αυτές οι παρεμβάσεις δίνουν ζωή και είναι προϋποθέσεις ανάπτυξης του τόπου μας. Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε να ελπίζουμε όχι μόνο με λόγια αλλά με φωτεινά έργα κ. Δήμαρχε.”