Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, συνεχίζει το δημόσιο διάλογο με τους πολίτες της Αχαΐας

Μια άνευ προηγουμένου συγκέντρωση στην Ακράτα, πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 26 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας (καθηγητής της Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής.

Ο Άγγελος Τσιγκρής παρουσίασε στους πολιτικούς του φίλους, τις κοινοβουλευτικές του πρωτοβουλίες από την ευρύτερη περιοχή στα τέσσερα χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, δεσμεύτηκε ότι θα εξακολουθήσει να πολιτεύεται με αρχές, ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια, και τέλος τους ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους, με τη θετική τους ψήφο στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις, στη συγκεκριμένη συγκέντρωση, ο Άγγελος Τσιγκρής είχε μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου…

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.