Ένα ποδηλατικό υπερθέαμα απόλαυσαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν σήμερα στον Αγώνα Αντοχής που εκκίνησε από την Κάτω Αχαΐα διέσχισε αρκετά πανέμορφα χωριά της ορεινής Αχαΐας όπως τα Λουσικά ,Ριόλο , Άρλα κλπ και μετά από 116km τερμάτισε στον πανέμορφο Κρίνο!
Ο καιρός ήταν καλοκαιρινός και οι αθλητές αν και ο αγώνας είχε απαιτήσεις το απόλαυσαν! Να αναφέρουμε πως στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από Αθήνα, Ιωάννινα , Κρήτη, Τρίπολη, Πύργο, Σπάρτη, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κύπρο και πολλά μέρη ακόμα της χώρας μας!
Σήμερα έγιναν και οι απονομές  και για τον χθεσινό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα. (Μόνο για όσους ανέβηκαν στο βάθρο για όλους τους υπόλοιπους υπάρχουν αναλυτικά παρακάτω σε φωτογραφίες).
Ατομική χρονομέτρηση
Άνδρες
1ος 🥇Μιλτιάδης Γιαννούτσος Α.Ο. Αίολος
2ος 🥈Χαράλαμπος Καστραντάς Α.Ο. Αίολος
3ος 🥉Γιάννης Βαρώτσος Π.Ο. Πατρών
Έφηβοι
1ος 🥇Κωνσταντίνος Μπερδεμπές Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας
2ος 🥈Γιώργος Αραγιάννης Π.Ο. Πατρών
3ος  🥉Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος Π.Ο. Πατρών
Αγώνας Αντοχής
Άνδρες
1ος 🥇Χαράλαμπος Καστραντάς Α.Ο. Αίολος
2ος 🥈Χελλερ-Παναγιώτης Χριστόπουλος ΠΑΣ Ιωαννίνων
3ος 🥉Μαρτίνος Μούτσιος Παναθηναϊκός Α.Ο.
Έφηβοι
1ος 🥇Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος Π.Ο. Πατρών
2ος 🥈Άγγελος Φραγκάκης Α.Ο. Κύδων Χανίων
3ος 🥉Κωνσταντίνος Μπερδεμπές Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας
Το Δ.Σ. του Π.Ο. Πατρών συγχαίρει όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες και για το αθλητικό ήθος!
Ευχαριστούμε το Δήμο Πατρέων,  Δήμο Δυτικής Αχαΐας,  Δήμο Ερυμάνθου, Δήμο Καλαβρύτων , Δήμο Δυμαίων-Λάππα τον ΟΛΠΑ τις τοπικές κοινότητες τους κατοίκους όλων των περιοχών και την Ελληνική Αστυνομία για την πολύτιμη συνεργασία και το άψογο αποτέλεσμα!
Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τους υποστηρικτές μας που και σε αυτό το ποδηλατικό τριήμερο είναι κοντά στην ομάδα μας και στους αθλητές μας!
Σας περιμένουμε όλους και όλες αύριο για τον τρίτο και σπουδαιότερο αγώνα με διακριτικό τίτλο: Gran Fondo Πάτρα – Καλάβρυτα.