Στην κατηγορία «Κοινωνία» μέσα από δέκα υποψήφια πρόσωπα βραβεύτηκαν τρία πρόσωπα. Το πρώτο βραβείο ως πρόσωπο της Χρονιάς μέσα από την ψηφοφορία έλαβε η Παναγιώτα Τακτικού. Η 25χρονη πτυχιούχος Φιλολογίας επέλεξε να μείνει στον τόπο της και να διοικήσει την οικογενειακή επιχείρηση εκτροφείας πέστροφας στον ποταμό Ερύμανθο και να μην ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για μεταπτυχιακές σπουδές στο Χάρβαντ. Την βράβευση έκανε ο αντιπρόεδρος του Σκεανά κ. Α. Γιατράς.

www.pelop.gr

Στην κατηγορία «Κοινωνία» μέσα από δέκα υποψήφια πρόσωπα βραβεύτηκαν τρία πρόσωπα. Το πρώτο βραβείο ως πρόσωπο της Χρονιάς μέσα από την ψηφοφορία έλαβε η Παναγιώτα Τακτικού.

Γιώργος Λαζουράς ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,με ΕΛΠΙΔΑ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ.

Τον δρόμο,μας τον δείχνει, η νέα πατριώτισσά μας,από τα Τριπόταμα, Παναγιώτα Θεοδώρου Τακτικού,που αναδείχθηκε,μετά από πολυπληθή διαδικτυακή ψηφοφορία, ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ και βραβεύθηκε, χθές, το βράδυ,από την ιστορική εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ,στη Πάτρα.

Συγχαρητήρια και από εδώ, Παναγιώτα και το παράδειγμά σου (σπούδασες,έκανες μεταπτυχιακά και διδακτορικά και γύρισες,στα Τριπόταμα και αναπτύσσεις, επιτυχώς, την πατρική επιχείρηση εκτροφής και διάθεσης πέστροφας,στον παραδοσιακό μύλο-πεστροφείο – εστιατόριο του Θ.Τακτικού) ν´αποτελεί πρότυπο για τους νέους μας και να νικούν,να επιτυγχάνουν και να προοδεύουν σε κάθε δραστηριότητα τους.