Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων, με την αναγγελία του θανάτου του Ανδρέα Νικολάου του Νικολάου και της Φωτεινής, συνεδρίασε εκτάκτως και συζήτησε τα εξής:

Ο εκλιπών Ανδρέας Νικολάου, πρώην συνάδελφος, εργάστηκε ως δημοτικός υπάλληλος – υδραυλικός στον πρώην Δήμο Καλαβρύτων, με μεγάλη προσφορά στην κατασκευή, συντήρηση και στις αποκαταστάσεις βλαβών των δικτύων ύδρευσης των Καλαβρύτων, παρείχε πάμπολες πολύτιμες συμβουλές προς τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές και μετά την συνταξιοδότησή του για την καλύτερη λειτουργία της ύδρευσης της πόλης των Καλαβρύτων και των οικισμών αυτής, αλλά και για πολλά άλλα τοπικά ζητήματα. Υπήρξε συνάδελφος με ήθος και αξιοπρέπεια που έχαιρε της εκτίμησης όλων μας και όλης της τοπικής κοινωνίας. Σε ηλικία 14 χρόνων έζησε το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων και έχασε τη σύζυγό του και το γιό του σε νέες ηλικίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων,

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Την έκδοση του ψηφίσματος για το θάνατο του Ανδρέα Νικολάου του Νικολάου και της Φωτεινής, πρωην συναδέλφου, ως εξής:

Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον γιό του Νίκο, στα αδέλφια του Τάκη και Θόδωρο και στους λοιπούς συγγενείς του.

Στη μνήμη του, να κατατεθεί από το Δ.Σ. χρηματικό ποσό στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο (Κ.Ε.ΔΙ.Κ.), για την ενίσχυση του έργου υπέρ των ανήμπορων και των κατάκοιτων.

To ψήφισμα αυτό να δημοσιευθεί στα τοπικά μέσα ηλεκτρονικής ειδησεογραφίας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ