Την περασμένη Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Mια εξαιρετική πρωτοβουλία του Ροταριανού Ομίλου Κωστής Παλαμάς, με σημαντικές κοινωνικές αναφορές, διοργανώθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Η Διοίκηση του Ομίλου, προσέφερε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε κατοίκους της περιοχής με εθελοντές γιατρούς της πόλης μας που προσήλθαν με ανιδιοτέλεια να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η οργάνωση έγινε με την συνδρομή του προέδρου της τοπικής κοινότητας Κάτω Βλασίας, Γιώργου Τσαπικούνη και οι χώροι των εξετάσεων προσφέρθηκαν από το ξενοδοχείο «Η Μικρή Αρχόντισσα» με την προσωπική επιμέλεια του ιδιοκτήτη Παναγιώτη Κοτσίρη.

Ειδήσεις Πάτρα Ειδήσεις Πάτρα Ειδήσεις ΠάτραΟ ορθοπεδικός Δημήτρης Κωστακιώτης, η παθολόγος Ελένη Αδαμοπούλου – Κωστακιώτη, ο Γενικός Χειρούργος Σταύρος Αδαμόπουλος και ο οφθαλμίατρος Διονύσης Βούρτσης εξέτασαν δωρεάν πάνω από πενήντα συνανθρώπους μας.

Ειδήσεις Πάτρα Ειδήσεις Πάτρα Ειδήσεις Πάτρα

Η συνδρομή δε του Γιάννη Καραμούζη και της Αθηνάς Τζενεβράκη με το ομώνυμο κατάστημα Οπτικών της Μαιζώνος ήταν καθοριστική, καθώς προσέφεραν το εξοπλισμό των οφθαλμολογικών εξετάσεων και θα προσφέρουν δωρεάν σκελετούς και φακούς δωρεάν, σε όσους χρειαστεί.

Ειδήσεις Πάτρα Ειδήσεις Πάτρα Ειδήσεις Πάτρα

Πηγή: pelop.gr