Ροζ «βάφτηκε» και φέτος ο ιστορικός κυματοθραύστης της Πάτρας, συμμετέχοντας για 5η συνεχή χρονιά στην εκστρατεία ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού PINK THE CITY.

Το Σάββατο το βράδυ, 8/10/2022, ακριβώς στις 8, ο ιστορικός κυματοθραύστης της πόλης «λούστηκε» στο ροζ της Ελπίδας, της Νίκης και της Ζωής, χαρίζοντας θαυμάσιες εικόνες στους βραδινούς περιπατητές και επισκέπτες του Μώλου, μαζί με το ολόγιομο φεγγάρι, που ανέτειλε από το Παναχαικό.

Οι εκδηλώσεις του ροζ Οκτώβρη έχουν ξεκινήσει δυναμικά από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ και συνεχίζονται μέχρι τις 23 Οκτώβρη, που είναι η κορύφωση και ο μεγάλος Περίπατος Ζωής. Με την συμμετοχή σας στην δράση (αξίας 6 ευρώ) στηρίζετε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ για να μπορεί να συνεχίζει τις δράσεις και τα προγράμματα του, που παρέχονται δωρεάν στις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο μαστού  (ψυχοκοινωνική στήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, περούκες, επιθέματα, ενημέρωση για ασφαλιστικά κλπ θέματα ) και παίρνετε δώρο το συλλεκτικό μπλουζάκι των 10 χρόνων Pink the City (μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος).