Δυστυχώς σήμερα θα σας στεναχωρήσω… Θα αρχίσω να μιλάω για προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας στην Κλειτορία Καλαβρύτων… Που η υπάρχουσα δημοτική αρχή δεν έχει ασχοληθεί εδώ και πολλά χρόνια και που δεν μπορεί να μας πει ότι δεν τα ξέρει!

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ.


Ένα έργο που κόστισε πολλά χρήματα!!! Ένα έργο όμως που δεν συντηρήθηκε ποτε!! Ένα έργο που είναι εδώ και χρόνια ακατάλληλο προς χρήση και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών και μεγάλων που θα ήθελαν να κάνουν ποδήλατο αλλά και να περπατήσουν δίπλα στον Αροάνιο ποταμό σε μια υπέροχη διαδρομή που ξεκινάει από την Παναγιά του δ.δ.Κλειτοριας και καταλήγει στην λεγόμενη Κλεισούρα που ανήκει στο δ.δ. Πλανητέρο. Εκατοντάδες μαθητές που φιλοξενούνται από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας κάνουν χρήση αυτού του έργου;;;; Τα παιδιά μας και εμείς μπορούμε να κάνουμε ποδήλατο εκεί;;; Τουρίστες που επισκέπτονται τον τόπο μας και μένουν στα ξενοδοχεία της περιοχής μπορούν να κάνουν αυτήν την υπέροχη διαδρομή;;;
Ένας από τους λόγους που δεν στηρίζω την υπάρχουσα δημοτική αρχή είναι ΚΑΙ αυτός… μέρα με τη μέρα θα μαθαίνετε και άλλους! Γιατί πλέον όλοι δεν θα πρέπει να κοιτάζουν μόνο τη βιτρίνα άλλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, οι συνδημότες μας και τα παιδιά μας!

Υγ.1. Η ηλεκτρονική εφημερίδα του τόπου μας έχει ενημερωθεί για το θέμα πάνω από 2 μήνες αλλά δυστυχώς δεν έχει κάνει κάποια αναφορά. Όλοι πλέον πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας για σωστή ενημέρωση των συνδημοτών μας!


Υγ.2.Οι φωτογραφίες βγήκαν 14/4/19 και είναι λίγες… πάνω από το 50% της διαδρομής βρίσκετε σε αυτή την κατάσταση.

γράφει ο Βασίλης Κουτρουλάκης

Υποψήφιος με το συνδυασμό

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για το ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ