Τα Καλάβρυτα και την Κλειτορία θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γεωργίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης.

Στα πλαίσια της επίσκεψης ο κ. Αραχωβίτης θα συναντηθεί με κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής, καθώς και με τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καλαβρύτων το πρόγραμμα του πρώην Υπουργού έχει ως εξής:

Πέμπτη 01/09/2022 και ώρα 11:00 συνάντηση στην πλατεία της Κλειτορίας με αγρότες της περιοχής και ώρα 13:30 συνάντηση στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Καλαβρύτων με το Δ.Σ. και τον πρόεδρο της Ένωσης και πρόεδρο της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Παύλο Σατολιά.

Πρόγραμμα περιοδείας του Σταύρου Αραχωβίτη, Βουλευτή Λακωνίας, Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αχαϊα την Πέμπτη 1.9 και την Παρασκευή 2.9.2022

Διήμερη επίσκεψη στην Αχαία θα πραγματοποιήσει ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σταύρος Αραχωβίτης την Πέμπτη 1η και την Παρασκευή 2α Σεπτεμβρίου 2022. Το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει επαφές με παραγωγούς και κτηνοτρόφους της περιοχής, συνεταιριστικές οργανώσεις και φορείς του πρωτογενούς τομέα.

Ειδικότερα το πρόγραμμα της περιοδείας της έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022:

11:00 Περιοδεία στην Κλειτορία και συνάντηση με παραγωγούς της περιοχής στην κεντρική πλατεία.

13:00 Σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβουλίου του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων στην έδρα του Συνεταιρισμού στα Καλάβρυτα.

21:00 Ομιλία στην Εκδήλωση – Συνεστίαση Υποδοχής Νέων Μελών της Οργάνωσης Μελών Τριταίας στο Σταυροδρόμι Τριταίας

Παρασκευή 2α Σεπτεμβρίου 2022:

9:30 Επίσκεψη στον ΕΛΓΑ στην Πάτρα.

10:30 Επίσκεψη στον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Πάτρα

12:30 Επίσκεψη σε οινοποιητική μονάδα παραγωγής στην περιοχή της Θέας Πατρών.

21:00 Συμμετοχή στα εγκαίνια της Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ