Άφθονο γέλιο και ξεκαρδιστικές ατάκες στη παράσταση «Της θείας τα καμώματα» από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού:

Μια μοναδική βραδιά θεάτρου από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού με την σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Κλάγκου, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Ανδρέα Σκεπαστού.

Είναι η ιστορία οχτώ χαρακτηριστικών Νεοελλήνων, που προσπαθούν με χίλιους τρόπους να εξαπατήσουν το Δημόσιο για να αποσπάσουν εύκολο χρήμα.

Η παράσταση τα είχε όλα, πολύ χιούμορ και άφθονο γέλιο.

Οι πετυχημένες ατάκες του έργου από όλους τους ερασιτέχνες ηθοποιούς αποζημιώνουν το κοινό που το παρακολουθεί.
Για την ιστορία, θα αναφέρουμε ότι, το έργο σκηνοθετήθηκε από τον κ. Κωνσταντίνο Κλάγκο.

Πρόκειται για μια διασκευή του θεατρικού έργου «ΡΑΟΥΣ !! (2010)», του γνωστού θεατρικού δίδυμου του Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέππα. Είναι η ιστορία οχτώ χαρακτηριστικών νεοελλήνων, που προσπαθούν, με χίλιους τρόπους, να εξαπατήσουν το Δημόσιο και να αποσπάσουν εύκολο χρήμα.

Κώστας Κλάγκος: «Μια ξεκαρδιστική, αλληγορική σατιρική φάρσα για τη “διαστροφή της φυλής μας…”. Με το γέλιο ξεγυμνώνεται η απληστία ενός κόσμου εθισμένου στην κατανάλωση, στη διαφθορά, στις φίρμες και το life style, αλλά και στην απάτη! Το μόνο που δεν σκέφτεται, είναι πως να εργαστεί παραγωγικά. Στις διάφορες σκηνές της κωμωδίας, ξετυλίγεται με μαεστρία, ένα παρατεταμένο φαρσικό παιχνίδι ρυθμού και ανατροπών, εσόδων και εξόδων τύπων αναγνωρίσιμων, με έξυπνες ατάκες, βιτριολικό χιούμορ και σάτιρα ως το μεδούλι.