Ο πύργος ίσως ο καλύτερος στην ορεινή Πελοπόννησο. ..Που είναι στην Σκοτάνη Καλαβρύτων, εκτός από την εγκατάλειψη του ..άρχισε και η παράνομη αφαίρεση. (Λεηλασία )..των λαξευμένων με τέχνη και υπομονή. .υπέροχων αγκοναριών ..κοιτάξτε το παράθυρο. ..

Η Δημοτική αρχή Καλαβρύτων πρέπει να ενεργήσει άμεσα. ..Καθήκον όλων μας, είναι να διασωθεί το μοναδικό αυτό κτήριο. …

Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να διαφυλλάξουν το κτήριο. .. Του Σταμάτη Σταματόπουλου που επί Τουρκοκρατίας υπήρξε υπασπιστής της Οικογένειας Πετιμεζά.

Ο Δήμος Καλαβρύτων να ενεργήσει για τη διάσωση και συντήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, με τους αρμόδιους κληρονόμους του Γρηγορίου Σταματόπουλου και συνεπώς συνιδιοκτήτης αυτού του αρχιτεκτονικού αριστουργήματος που κινδυνεύει να χαθεί, με τα μεγαλοπρεπή ερείπιά του να δεσπόζουν αγέρωχα στην κοινότητα του χωριού Σκοτάνης

ΣΤΟ ΜΈΣΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΣΠΌΖΕΙ Ο ΠΎΡΓΟΣ. ..ΜΟΝΟΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΕΠΙ 50 ΧΡΌΝΙΑ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ Χωρίς σκεπή και φροντίδα. ΤΏΡΑ ΧΆΝΕΙ. .ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΤΑ ΑΓΚΩΝΑΡΙΑ Του

Άρχισε και η παράνομη αφαίρεση. (Λεηλασία )..των λαξευμένων με τέχνη και υπομονή. .υπέροχων αγκοναριών ..κοιτάξτε το παράθυρο. ..