Επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego της Αγγλίας. Η θετικότατη αγωνιστική παρουσία των Ελλήνων παικτών, συνδυάζεται θαυμάσια με την τεράστια επιτυχία σε οργανωτικό επίπεδο.

Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία(ISF), διεκδίκησαν την ανάληψη διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021. Η ISF έκρινε θετικά, με απόλυτη πλειοψηφία την ελληνική πρόταση. Ο πρόεδρος Herman Kleier έδειξε να ενθουσιάζεται ως προς τις πρωτοτυπίες και την υψηλών προδιαγραφών οργάνωση και ο πρόεδρος της SBN Pim Niemeijer την χαρακτήρισε σχεδόν τέλεια, ως η καλύτερη πρόταση που έχει κατατεθεί ποτέ. Παράλληλα, τα υπόλοιπα μέλη της ISF εξήραν την ποιότητα της παρουσίασης και την εντυπωσιακή καλλιτεχνική επιμέλειά της.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος παρουσίασε το project Καλάβρυτα 2021, σημειώνοντας την ημερομηνία ορόσημο για την Ελλάδα και την ελληνική Ιστορία. Ανέφερε με λεπτομέρεια τα πρωτοποριακά στοιχεία που θα εφαρμοστούν και εγγυήθηκε ως προς την οργανωτική επιτυχία, βάση της οργανωτικής εμπειρίας και διεθνούς αναγνώρισης, που διαθέτει η Patras Stratego Team. Ο Γρηγόρης Αδαμάκης τόνισε τον σπουδαίο ρόλο της συμμετοχής όλων των Ελλήνων παικτών σε μια μεγάλη διοργάνωση, ειδικότερα για την χρονιά επετείου των 200ων χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego 2021, θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Καλαβρύτων, τιμώντας παράλληλα την Ιστορία, τους αγώνες θυσίας των Ελλήνων όπως και των λαών για ελευθερία και ειρηνική συνύπαρξη.