Στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Κλειτορία , ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Ιάσων Φωτήλας , ενημέρωσε και ενημερώθηκε για τα τοπικά θέματα , όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον συμπατριώτη μας Δρ Δημήτρη Σταθακόπουλο , για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ειδικά τα φλέγοντα Ελληνοτουρκικά , στα οποία ειδικεύεται ο κ. Σταθακόπουλος, όντας περιζήτητος από τα ΜΜΕ για αναλύσεις.
Οι δύο άντρες συνδέονται με βαθιά γνήσια φιλία που σχετίζεται μεταξύ άλλων και με την αγάπη τους για το 1821.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην κεντρική Πλατεία Κλειτορίας όπου έγινε η μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων Πάτρας. Τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Β. Χρόνης, όπως υποδέχθηκε και τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο κ. Χάρη Θεοχάρη, τους Βουλευτές κ. Χρ. Αλεξόπουλου, κ.Σία Αναγνωστοπούλου, κ. Κ. Μάρκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος κ. Φωκίωνα Ζαΐμη, το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθ. Παπαδόπουλο και τον πρώην νομάρχης Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλο, τον αντιδήμαρχο κ. Σωτ. Δουκλιά, το Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Καλαβρύτων Νίκο Τσάμη και τοπικούς φορείς.

Οι παρευρισκόμενοι ήταν σε καλό εορταστικό κλίμα και καλόπιστες συζητήσεις μεταξύ τους για τα θέματα του τόπου, ενώ σχεδόν όλοι έστω και για λίγο συνομίλησαν ειδικά με τον κ. Δημ. Σταθακόπουλο για τα ελληνοτουρκικά και τις πιθανολογήσεις του για τα τρέχοντα και το άμεσο μέλλον.
Οι μέρες είναι γιορτινές, οι εκδηλώσεις και οι επαφές στα χωριά μας συνεχίζονται και εμείς ευχόμαστε να περάσουν όλοι οι συμπατριώτες και επισκέπτες ωραία και χαλαρά τις μέρες αυτές, εν όψει ενός δύσκολου χειμώνα.
Τα ρεπορτάζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ PRESS θα είναι επίκαιρα και θα σας κρατούν ενήμερους για όλα τα δρώμενα.