ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΔ: Πρόσκληση με νόημα για τη Χριστίνα Αλεξοπούλου

Μια πρόσκληση με πολύ… νόημα, από ό,τι φαίνεται, έλαβε πρόσφατα η Χριστίνα Αλεξοπούλου. Στο πλαίσιο των πολιτικών δραστηριοτήτων της, ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, παρευρέθηκε μαζί με συνεργάτες της στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, στα κεντρικά του Κόμματος, στην Οδό Πειραιώς, στην Αθήνα, προσκεκλημένη του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων Γιάννη Σμυρλή.

Σε βίντεο που ανέβασε μάλλον… αθόρυβα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ανάμεσα σε πολλά άλλα post, η Αχαιή Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας κόβει το κομμάτι της πίτας που αντιστοιχούσε στην ελληνική περιφέρεια και το αφιερώνει στον νομό μας. Η… είδηση όμως βρίσκεται στην προσφώνηση που της κάνει ο κ. Σμυρλής στο βίντεο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «σύμφωνα με πληροφορίες», θα είναι υποψήφια Βουλευτής στην Αχαΐα, υπό το θερμό χειροκρότητα των παρευρισκομένων.

Γνωρίζουμε βέβαια από πέρυσι ότι η Χριστίνα διεκδικεί θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό μας και ότι έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες στα θεσμικά όργανα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Η ΝΔ, όμως, ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τους νέους υποψηφίους που αναμένονται από τον περασμένο Νοέμβριο, δίνοντας (ευλόγως) προτεραιότητα στα στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης που παραιτούνται για να πολιτευτούν, καθώς και σε μερικές «διασημότητες» που εντάσσει σταδιακά στα ψηφοδέλτιά της. Συνεπώς, η «ανακοίνωση» του κ. Σμυρλή έχει τη δική της σημασία, όχι μόνο επειδή γίνεται δημοσίως, αλλά και επειδή ο ίδιος είναι στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο συνοδεύει σε συναντήσεις με τους ηγέτες και τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως βλέπουμε συχνά στα σχετικά τηλεοπτικά ρεπορτάζ.

Η Χριστίνα βέβαια συνεχίζει την τακτική του… «σεμνά και ταπεινά» σε ό,τι αφορά ατο ζήτημα της υποψηφιότητάς της και απαντάει μονότονα στις σχετικές ερωτήσεις ότι η ίδια έχει εκδηλώσει θεσμικά το ενδιαφέρον της και ότι η απόφαση ανήκει στον Πρόεδρο της ΝΔ και στα αρμόδια όργανα του Κόμματος. Παρόμοια απάντηση την ακούσαμε να δίνει σε «off the record» ερώτηση συναδέλφου πριν από μερικές ημέρες, σε εκδήλωση δημοσιογραφικού περιεχομένου στην Πάτρα, όπου παρευρέθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ανεξάρτητα, πάντως, από το… timing των ανακοινώσεων, η Χριστίνα συνεχίζει την πολιτική της δράση, λόγω και των αυξημένων υποχρεώσεων που αναλαμβάνουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, εν όψει των πολλαπλών εκλογών του Μαΐου.

Πηγή: dete.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή