Στη παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο “F.O.O.D: The Future Of Obvious Disruption’’, του κ. Παναγιώτη Χαμακιώτη, βρέθηκε ο Πρόεδρος της νέας ΠΑΣΕΓΕΣ και Πρόεδρος του Αγροτικού και Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων κ. Παύλος Σατολιάς 

Ήταν πράγματι εκπληκτικά για τον κ. Χαμακιώτη στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του που χαρακτηρίστηκε ως το μεγαλύτερο γεγονός της AGROTICA και τον προσδιόρισε ως τον πιο ‘influenciar’ manager του χώρου της Ελληνικής Αγροτο-διατροφής.

Σε μια μεγάλη και ατμοσφαιρική αίθουσα γεμάτη ασφυκτικά με 300 άτομα, ακούστηκαν μέσα σε συγκίνηση υπέροχα λόγια για τη προσωπικότητα και το προφίλ του καθώς και για την μεγάλη επιρροή του στο χώρο αυτό, πολύ πέρα από τη θέση του στην παγκόσμια εταιρεία που εργάζεται στην κορυφή της επιχειρησιακής πυραμίδας.

Δεν είναι σύνηθες να είναι παρόν για 2 ώρες ο Υπουργός Τροφίμων και Αγροτικής Ανάπτυξης στο panel και να του πλέκει το εγκώμιο, οι άλλοι Πρόεδροι στο ξεχωριστό panel του, η CEO του Ιδρύματος Νιάρχος για την Νέα Γενιά, ο Πρόεδρος της TUV Ελλάς, ο Dean της Αμερικανικής σχολής του Ιδρύματος Περρωτής, ο ιδρυτής της μεγαλύτερης Αγροτικής εφημερίδας AGRENDA κλπ. να λένε υπέροχα πράγματα για τον ίδιο και το νέο, σημαντικό βιβλίο του που χαρακτηρίστηκε ως το κύριο επιδραστικό πόνημα για τη νέα γενιά που έρχεται στον χώρο της Αγροτικής Επιστήμης στην Ελλάδα που όλοι πρέπει να διαβάσουν και να διδάσκεται στα Πανεπιστήμια.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο συγκινητική και μοναδική ήταν η βραδιά για τον ίδιο και πόσο υπερήφανους μας κάνει ένας άνθρωπος από τον τόπο μας που παρουσιάστηκε πιο απλός από ποτέ, ρεαλιστικός, επιδραστικός, πιο σοφός επιτρέψτε μου να πω καθώς αποτελεί μεγάλη έμπνευση για τη νέα γενιά και για τις ομάδες γύρω του