Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, η εθελοντική αιμοδοσία, στον ισόγειο χώρο της Κεντρικής Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ.
Μεγάλος αριθμός εργαζομένων της Κεντρικής Διοίκησης και ένας σημαντικός αριθμός προσωπικού των Κέντρων Υγείας της περιοχής συνέβαλαν στη συγκέντρωση 45 περίπου μονάδων αίματος.
Στόχος της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι η κάλυψη αυξημένων αναγκών που αφορούν μεταγγιζόμενους ασθενείς, αλλά και τα έκτακτα περιστατικά που προκύπτουν καθημερινά στις νοσηλευτικές δομές μας.
Τόσο οι σταθεροί εθελοντές αιμοδότες όσο και η συμμετοχή νέων μελών αποδεικνύουν τη διάθεση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης εκ μέρους των στελεχών της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Η εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Π.Γ.Ν.Π. Κατά τη διάρκεια των αιμοληψιών τηρήθηκαν αυστηρώς όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Τη σημερινή δράση στήριξε με την παρουσία της η ομάδα της Παναχαϊκής.
Οι ποδοσφαιριστές Νέστωρ Μυτίδης, Ignacio Liporace και Λόρι Κέρι, επισκέφθηκαν τα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας μαζί με τον Γενικό Αρχηγό της Πατρινής ομάδας Χρήστο Μικέ.
Οι εκπρόσωποι της ομάδας συναντήθηκαν με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, ευχαριστώντας τον για την αμέριστη στήριξη που παρέχει στην Παναχαϊκή. “Είμαστε εδώ για εσάς και ευχαριστούμε θερμά που και εσείς που στηρίζετε τέτοιου είδους δράσεις, με στόχο την κοινωνική ευαισθησία και την παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη”.
Ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης, ο οποίος πρόσφατα παραβρέθηκε και στον Αγιασμό της ομάδας, μετά από πρόσκληση της διοίκησης.
Την εθελοντική αιμοδοσία της 6ης ΥΠΕ στήριξαν με την παρουσία τους, παίκτες και στελέχη της Παναχαϊκής.
Οι ποδοσφαιριστές Νέστωρ Μυτίδης, Ignacio Liporace και Λόρι Κέρι, επισκέφθηκαν τα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας μαζί με τον Γενικό Αρχηγό της Πατρινής ομάδας Χρήστο Μικέ. Οι εκπρόσωποι της ομάδας συναντήθηκαν με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, ευχαριστώντας τον για την αμέριστη στήριξη που παρέχει στην Παναχαϊκή. “Είμαστε εδώ για εσάς και ευχαριστούμε θερμά που και εσείς που στηρίζετε τέτοιου είδους δράσεις, με στόχο την κοινωνική ευαισθησία και την παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη”. Ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης, ο οποίος πρόσφατα παραβρέθηκε και στον Αγιασμό της ομάδας, μετά από πρόσκληση της διοίκησης.