Το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας που λειτουργεί από τον περασμένο Οκτώβριο στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας, στην οδό Ερμού 95, επισκέφθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη, στο πλαίσιο παρουσίας της στην Πάτρα, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στην κεντρική προεκλογική του ομιλία.  

Στην διάρκεια της επίσκεψης της κα Μαρέβα Μητσοτάκη στο Γραφείο παρούσα ήταν και η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ, Ευσταθία Γιαννιά, η οποία έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, έχει επισκεφθεί κι άλλες φορές το παρελθόν το Γραφείο και ενημερώνεται για το σημαντικό έργο που επιτελεί καθημερινά.

Η επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού έγινε με διακριτικότητα, ενώ η κα Μητσοτάκη συνεχάρη το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. που στελεχώνει το Γραφείο και ευχήθηκε καλή και αποτελεσματική συνέχεια στο έργο τους, επαναλαμβάνοντας πως τα «θύματα πρέπει να σπάνε τη σιωπή και κανείς να μην αισθάνεται μόνος».

Από την πλευρά της, η κα Γιαννιά δήλωσε για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται στο πλευρό των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, θέτοντας τις γνώσεις και την εμπειρία της στη διάθεση όλων όσοι διαχειρίζονται περιστατικά κρίσεων.