ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κλειτορίας.

Προς: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ Δ|ΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο
Δ\ΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΙΑΣ Κ. Αναστάσιο Σταυρογιαννόπουλο
Δ\ΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΙΑΣ Κ. Ανδρέα Ζέρβα

Κύριοι διευθυντές σας κάνουμε γνωστό, πως έπειτα από έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28/9/2020 στην Κλειτορία Καλαβρύτων, με πλήρη συμμετοχή των μελών μας και με μοναδικό θέμα συζήτησης τη στελέχωση του σχολείου μας με εκπαιδευτικούς.
Απαιτούμε:
Δύο (2) βασικούς εκπαιδευτικούς (Δ’ & ΣΤ’ τάξη είναι ακόμη χωρίς δάσκαλο)
Δάσκαλο πληροφορικής
Δάσκαλο για το μάθημα των Γαλλικών
Δάσκαλο για τη Θεατρική Αγωγή
Δάσκαλο για το ολοήμερο πρόγραμμα
Τα παιδιά μας, ως αυριανοί πολίτες αυτής της χώρας έχουν δικαίωμα στη σωστή & ισάξια εκπαίδευση. Δεν δεχόμαστε προσωρινές λύσεις και «μπαλώματα», ούτε δασκάλους «τουρίστες», ζητούμε μόνιμη τοποθέτηση εκπαιδευτικών άμεσα.
Ο δάσκαλος είναι όπως πολύ καλά γνωρίζετε όχι ένα απλό επάγγελμα, αλλά ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!! επομένως δεν δικαιούται κανείς να το εκμεταλλεύεται προς όφελός του. Δεν νοείται εν έτη 2020 να παίζουμε με το μέλλον και την ψυχολογία των παιδιών μας χρησιμοποιώντας τα «παραθυράκια» του νόμου στα οποία είστε γνώστες και συναινείτε !!!!
Ολοκληρώνοντας σας κάνουμε γνωστό πως αν δεν υπάρξει άμεση & μόνιμη αποκατάσταση του προβλήματος είμαστε έτοιμοι να προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις και το θέμα μας θα πάρει μεγαλύτερη διάσταση.

Παρακαλούμε για άμεση ανταπόκριση και οριστική λύση.
Με εκτίμηση τα μέλη του Δ.Σ