Η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα. Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η περαιτέρω αναβάθμιση και στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών στην Αχαΐα. 

Η κα Αλεξοπούλου τόνισε στον κ. Αρχηγό ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας έχουν αναβαθμιστεί ιδιαίτερα. Με κύριο στόχο όμως, την πρόληψη του εγκλήματος που πλέον έχει λάβει νέες μορφές, ζήτησε την περαιτέρω ενίσχυση των τμημάτων σε ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονο υλικό, μεταφορικά μέσα, αλλά και τη βελτίωση των κτηριακών τους υποδομών.

Έγινε εκτενής αναφορά στην πρόοδο του έργου της ανέγερσης νέου αστυνομικού μεγάρου στο χώρο του ΚΕΤΧ. Μετά από επίμονες προσπάθειες της Κυβέρνησης, το νέο κτίριο θα κατασκευαστεί μέσω σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και θα μεταφερθούν σε αυτό οι διάσπαρτες υπηρεσίες της αστυνομίας στην Πάτρα. Το κτήριο θα αποτελέσει αναπτυξιακό έναυσμα για την περιοχή καθώς θα υπάρξει και οικιστική ανάπλαση της περιοχής στη συνέχεια.

Μετά το τέλος της συνάντησης η Αχαιή Βουλευτής δήλωσε ότι η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες είναι πρωταρχικό μέλημα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ευχαρίστησε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, που μέσα από στοχευμένες πρωτοβουλίες και επιχειρησιακές δράσεις σε όλη τη χώρα, έχει καταφέρει να επιτευχθεί ο κυβερνητικός στόχος. Η Ελληνική Αστυνομία είναι πάντα δίπλα στον πολίτη και προστατεύει τον ίδιο και την περιουσία του.