Συνάντηση εργασίας με τους δώδεκα Υποψήφιους Βουλευτές Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας την προσεχή Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στη 1 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Πάτρας. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων της Οργάνωσης σε ολόκληρη την Αχαΐα (εκδηλώσεις, ομιλίες, επισκέψεις, κ.α.) ενώ θα συζητηθεί και η στρατηγική την προεκλογική περίοδο.

Προσκαλεσμένοι είναι οι Υποψήφιοι Βουλευτές : Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ευσταθία Γιαννιά, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιωάννης Κουκουβέλας, Παναγιώτα Παυλοπούλου, Νικόλαος Σπηλιόπουλος, Ευρωπία Συνοδινού, Αθηνά Τραχήλη, Άγγελος Τσιγκρής, Γεώργιος Τσίρης, Ανδρέας Τσώκος, Ιάσονας Φωτήλας.

  • Η παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στους πολίτες της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί τη μεταπροσεχή Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στις 7:30 το απόγευμα κατά την διάρκεια του Αγιασμού του Εκλογικού Κέντρου το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου – Ερμού.
  • Την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα συνεδριάζει η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας ενώ σε λίγες ημέρες θα παρουσιαστεί και η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα. 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ