Ο υποψήφιος Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν. Αχαΐας Νίκος Κατσουγκράκης, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για περιφερειακά ζητήματα, καθώς είναι γνωστή η αγάπη του για την γενέτειρά του.

Με τον Παύλο Μαρινάκη συναντήθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν. Αχαΐας Νίκος Κατσουγκράκης, με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την εκλογή του πρώτου στη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ.

Ο κ. Κατσουγκράκης, με την ιδιότητα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώθηκε για τα πεπραγμένα της Οργάνωσης, ενώ παρέλαβε και τον εντυπωσιακό Απολογισμό 48 σελίδων που καταγράφει αναλυτικά τις δράσεις της Οργάνωσης Νέων της Φιλελεύθερης Παράταξης.

«Η ΟΝΝΕΔ εδώ και 47 χρόνια βρίσκεται σταθερά μπροστά από την εποχή της με ισχυρό πολιτικό λόγο. Είναι δε ιδιαίτερη τιμή για την Αχαΐα, που ένας δικός μας άνθρωπος, ο Παύλος Μαρινάκης ηγείται ως Πρόεδρος στον Αγώνα για μια Οργάνωση καινοτόμα, δυνατή και παρεμβατική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσουγκράκης.

Με την σειρά του ο κ. Μαρινάκης ενημερώθηκε για Περιφερειακά ζητήματα, καθώς είναι γνωστή η αγάπη του για την γενέτειρά του και, ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλό αγώνα» στον κ. Κατσουγκράκη, ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην ΔΕΕΠ Αχαΐας.

πηγή:pelop.gr