Έχει μεταφέρει τα αιτήματά τους στον αρμόδιο Υπουργό.

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, την Παρασκευή 18/2, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δυτικής Αχαΐας, στελέχη του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, αγροτοσυνδικαλιστές και αγρότες της Δυτικής Αχαΐας, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών.

Ο Άγγελος Τσιγκρής φάνηκε να είναι γνώστης του συνόλου των αιτημάτων των αγροτών της Δυτικής Αχαΐας, τα οποία έχει ήδη μεταφέρει σε όλα τα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής τους ενημέρωσε ότι έχει μεταφέρει τα αιτήματα τους στο νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά, στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμο Κεδίκογλου και στον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο Αχαιός βουλευτής έχει ζητήσει την ενίσχυση των αγροτών (αμπελοκαλλιεργητών, σταφιδοπαραγωγών και παραγωγών εσπεριδοειδών), την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής του ηλεκτρικού ρεύματος, την παροχή αφορολόγητου πετρελαίου, την επιδότηση των ζωοτροφών και των λιπασμάτων, την κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια και την αναδιαμόρφωση του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής, για όλα τα παραπάνω ζητήματα,  έχει καταθέσει και σχετικές Ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: