Σύσκεψη με θέμα «Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.

Τα Καλάβρυτα με την πλούσια ιστορία και βιοποικιλότητα, αποτελούν τον πρώτο σταθμό ενός οδοιπορικού που θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), μετά την εξαιρετική διοργάνωση ενός επιτυχημένου FOROUM για τα δάση, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, προτάσεων, εμπειριών όλων των εμπλεκόμενων φορέων των ορεινών όγκων της χώρας και με κύριο σκοπό να αναδειχθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πραγματικό κύτταρο της Πολιτικής Προστασίας για τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου της πατρίδας μας.

Στη σύσκεψη θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος θα παρουσιάσει έναν Δεκάλογο Προτάσεων που αφορούν σε θέματα Πολιτικής Προστασίας για τη Σωτηρία των Δασών, βασισμένες στο τρίπτυχο εθελοντισμός – νομοθεσία – χρηματοδότηση.