Ο κ. Θεοδωρικάκος, συνοδευόμενος από τον ΓΓ Δημόσιας Τάξης Μιχαήλ Καραμαλάκη, έδωσε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου και το τοποθέτησε εντός του 2025.

Στην Πάτρα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος όπου έχει επαφές με στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ και θα πάρει μέρος σε κομματική εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, συνοδευόμενος από τον ΓΓ Δημόσιας Τάξης Μιχαήλ Καραμαλάκη, έδωσε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο ΚΕΤΧ και το τοποθέτησε εντός του 2025.

Παράλληλα, όσον αφορά τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου της Ερμού, προϋπολογισμού άνω των 2 εκατ. ευρώ, που στεγάζεται σήμερα το Αστυνομικό Μέγαρο, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι οι εργασίες που ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν ολοκληρωθεί εντός 12μήνου.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν παρέλειψε να συγχαρεί το προσωπικό της τοπικής ΕΛΑΣ, αφού έχουν προκαλέσει αίσθηση οι επιτυχίες των στελεχών τα τελευταία χρόνια. Τέλος, σημείωσε: «Το μεγάλο στοίχημα του Υπουργείου είναι η ασφάλεια των πολιτών και θέλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας».

Λίγο μετά τις 17.30, ο Τάκης Θεοδωρικάκος συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη φορέων της πόλης.

Στις 6.15μ.μ. θα έχει συνάντηση με την ΟΝΝΕΔ Πάτρας στα γραφεία της διοικούσας επιτροπής και στις 7μ.μ. συνάντηση με το προεδρείο και στελέχη της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας.

Πηγή: pelop.gr