Αλλά εξίσου θετικό ότι παρά το ότι άνοιξαν οι ουρανοί σήμερα το πρωί η προσέλευση του Καλαβρυτινού κόσμου ( όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν χθες τεστ.) ήταν αθρόα. Και το κυριότερο εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις ,υπάλληλοι σε ανοιχτές δημόσιες υπηρεσίες ,αστυνομικοί με επικεφαλής τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων κ Σταθούλια αλλά και χθες πρώτος από όλους τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κύριο Παπαδόπουλο πού ήταν ο πρώτος που προσήλθε στο γαλακτοκομικό συνεταιρισμό για να του κάνω τεστ. Χωρίς φανφάρες χωρίς φωτογραφίες χωρίς φρου-φρου και αρώματα (όχι σαν κάτι μαϊντανούς που σουλατσάραν χθες στον πεζόδρομο για να δείξουν τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους (πώς το έλεγαν παλιά διά των δικών μας ενεργειών)
Αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει τόσα τεστ ( προς τιμήν του ) για να προφυλάξει όλους όσους συναναστρέφεται καθημερινά ( γιατί ο Παπαδόπουλος δεν είναι ο απραγής Δήμαρχος που κάθεται σπίτι του) που στο τέλος θα πάρει παράσημο.
Τόσο η στάση του Δημάρχου όσο και η στάση των επιχειρηματιών των επικεφαλής των υπηρεσιών αλλά και όλων των κατοίκων της πόλης δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο
Λίγη υπομονή, πολύ προσοχή και υπευθυνότητα και θα βγούμε ελπίζω με τις όσο λιγότερες δυνατόν απώλειες από αυτή τη θύελλα.
ΥΓ1 Τις πιο θερμές μου ευχές για γρήγορη ανάρρωση όλων των συμπατριωτών μας που προσβλήθηκαν από τον ιό Και ιδίως στα ηλικιωμένα άτομα που είναι ανήμποροι στο κρεβάτι προσβεβλημένοι από αυτή την κατάρα.
ΥΓ2 Όχι μπούλινγκ στους προσβεβλημένους και τους συγγενείς τους. Δεν είναι ούτε εγκληματίες ούτε καθάρματα. Άνθρωποι διπλανοί μας είναι που βγάζουν τίμια το ψωμί τους κι έτυχε να εργάζονται σε μία κλειστή δομή που αν μπει μέσα ο ιός διασπείρεται ταχύτατα και τους προσβάλλει όλους. Μπορούσε να ήμασταν εμείς στη θέση τους ή να είμαστε αύριο. Θα θέλαμε να μας κάνουν το ίδιο;
Θεόδωρος Κ Νασιώτης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου