Οι πιλότοι των πολεμικών αεροσκαφών και των ελικοπτέρων που συμμετείχαν στην εκδήλωση στο πλαίσιο της Νατοϊκής άσκησης «Tiger Meet 2022, παρουσιάσαν στο κοινό τις ικανότητες τους ν’ ανταπεξέρχονται σε κάθε είδους σχέδιο πτήσεις.

«Tiger Meet 2022» - Αραξος: Υπερθέαμα στους αιθέρες από τις «τίγρεις» - Εντυπωσιακοί ελιγμοί και χαμηλές πτήσεις - ΦΩΤΟ

Φαντασμαγορικές εικόνες είδαν από πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα στον Αραξο την Κυριακή, όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή για να παρακολουθήσουν το airshow, στο πλαίσιο της Πολυεθνικής Αεροπορικής Άσκησης Μεσαίας Κλίμακας «NATO Tiger Meet 2022».

«Tiger Meet 2022» - Αραξος: Υπερθέαμα στους αιθέρες από τις «τίγρεις» - Εντυπωσιακοί ελιγμοί και χαμηλές πτήσεις - ΦΩΤΟΑν η πρώτη φορά γεννά την όρεξη για το μέλλον, τότε προχθές μπήκαν οι βάσεις για να ξεκινήσει την πορεία του στην Αχαΐα ένας εντυπωσιακός θεσμός. Αυτό θεωρούν και οι διοργανωτές της εκδήλωσης, οι οποίοι κάτω από πολύ αυστηρά πλαίσια ελέγχων, λόγω του στρατιωτικού περιεχομένου της εκδήλωσης, κατάφεραν να προσελκύσουν εκατοντάδες φίλους των πολεμικών αεροσκαφών, που κατά πληροφορίες ξεπέρασαν τους 1.000.

«Tiger Meet 2022» - Αραξος: Υπερθέαμα στους αιθέρες από τις «τίγρεις» - Εντυπωσιακοί ελιγμοί και χαμηλές πτήσεις - ΦΩΤΟ «Tiger Meet 2022» - Αραξος: Υπερθέαμα στους αιθέρες από τις «τίγρεις» - Εντυπωσιακοί ελιγμοί και χαμηλές πτήσεις - ΦΩΤΟΑπό τις 9 Μαΐου έως την Παρασκευή 20 Μαΐου, πραγματοποιείται η αεροπορική άσκηση NATO Tiger Meet 2022 και την Κυριακή, στην 116 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση του Αράξου, πραγματοποιήθηκε ένα φαντασμαγορικό σόου από τους «τίγρεις των αιθέρων», ανοικτό για το κοινό. Πέρα από τους εκπληκτικούς Ελληνες πιλότους, στην εκδήλωση πήραν μέρος ιπτάμενοι από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Τσεχία και το ΝΑΤΟ.

«Tiger Meet 2022» - Αραξος: Υπερθέαμα στους αιθέρες από τις «τίγρεις» - Εντυπωσιακοί ελιγμοί και χαμηλές πτήσεις - ΦΩΤΟ «Tiger Meet 2022» - Αραξος: Υπερθέαμα στους αιθέρες από τις «τίγρεις» - Εντυπωσιακοί ελιγμοί και χαμηλές πτήσεις - ΦΩΤΟΤο ιπτάμενο σόου έγινε αντικείμενο συζητήσεων στις τάξεις των φίλων της πολεμικής αεροπορίας και περίμεναν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμα στους ουρανούς της Αχαΐας, που δεν μπορεί να συναντήσει κανείς συχνά.

Πηγή: pelop.gr