Προς: 

 -Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών   Καταλυμάτων Καλαβρύτων  -Εμπορικός Σύλλογος Καλαβρύτων ‘’Αζάνες’’  -Επαγγελματίες/επιχειρηματίες   Δ. Καλαβρύτων 

Αξιότιμες/οι κυρίες και κύριοι, 

Στα πλαίσια της βελτίωσης και ανάπτυξης της προβολής της ευρύτερης περιοχής του  Δήμου Καλαβρύτων, βρισκόμαστε σε διαδικασία δημιουργίας ενός νέου, σύγχρονου  και πλήρως λειτουργικού ιστότοπου (website) το οποίο και θα προβάλει όλα τα σημεία  ενδιαφέροντος του Δήμου μας. Το νέο αυτό website – Τουριστική Πύλη του Δήμου  Καλαβρύτων αποτελεί μια συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια, η οποία  προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και  το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και οδεύει προς  την ολοκλήρωσή της.  

Στόχος μας είναι, έως και τα μέσα του επόμενου μήνα, να έχει ολοκληρωθεί η  προσθήκη όλου του υλικού, ώστε να γίνει και η παρουσίαση του ιστότοπου, αρχικά  στους αρμόδιους φορείς και σε επόμενα βήματα να προχωρήσει η δημοσιοποίηση  του. Λόγω της συντονισμένης προσπάθειας που γίνεται να προβληθούν όλες οι  επιχειρήσεις του Δήμου μας, οι οποίες έχουν ως σχετικό αντικείμενο την εστίαση, την  πώληση παραδοσιακών – τοπικών προϊόντων αλλά και την διαμονή των επισκεπτών  της περιοχής μας, θα χρειαστούμε την βοήθεια και τη συμμετοχή όλων των  επαγγελματιών των παραπάνω χώρων για την συγκέντρωση του απαραίτητου  υλικού. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε έναν ή  περισσότερους από τους παραπάνω τομείς θα χρειαστούμε τα κάτωθι: 

Εμφανιζόμενο όνομα επιχείρησης  

Τηλ. Επικοινωνίας (Όσα υπάρχουν) 

Εmail επιχείρησης  

Ιστότοπος (website) ή άλλη σελίδα επιχείρησης που θα θέλατε να προβληθεί  (π.χ. facebook, tripadvisor κτλ) 

1 αντιπροσωπευτική φωτογραφία της επιχείρησης σε καλή ανάλυση (>1mb)  

Η κάθε επιχείρηση μπορεί να αποστείλει το υλικό έως και την επόμενη παρασκευή  28/05/21 στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourismos@kalavrita.gr (υπόψιν Κατερίνας  Πονήρη). 

Όσες επιχειρήσεις δεν θα έχουν στείλει το απαραίτητο υλικό μέχρι την καταληκτική  ημερομηνία που αναφέραμε παραπάνω, δεν θα εμφανίζονται προσωρινά στο νέο  αυτό site, αλλά θα μπορούν, με την μεταγενέστερη αποστολή των συγκεκριμένων  πληροφοριών, να προστίθενται στο μέλλον, καθώς αποτελεί βασική μας επιδίωξη, ο  επισκέπτης του νέου ιστότοπου να λαμβάνει πλήρη την πληροφορία που θέλουμε να  του μεταφέρουμε. Σκοπός μας είναι, στην αρχική παρουσίαση της νέας αυτής  τουριστικής πύλης, να έχουν ενταχθεί όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις  ώστε να έχουμε και το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο προβολής.  

Με τη δημιουργία του νέου site τουριστικού ενδιαφέροντος, ο Δήμος μας θα  αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο “εργαλείο”, που θα συντελέσει στην  προσέλκυση επισκεπτών, στη “διάχυσή” τους σε όλο το Δήμο και στην επιμήκυνση  της τουριστικής περιόδου. Γίνεται κατανοητό ότι η συμβολή σας στην επιτυχία του  εγχειρήματος είναι καθοριστική και με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε την  ανταπόκρισή σας. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε  πληροφορία-διευκρίνιση. 

 Με εκτίμηση  Ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού   

 Βασιλόπουλος Λεωνίδας