Πρίν από λίγο,αγιάσαμε τα νερά,ρίχνοντας το Σταυρό και στον ποταμό Ερύμανθο,στα Τριπόταμα,κάτω από την παραδοσιακή-ιστορική γέφυρα.

Παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς, ο πρώην Δήμαρχος Καλαβρύτων, πρώην Βουλευτής και νυν Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Kαλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δ.Ε. Καλαβρύτων κ. Δημήτριος Χουλιάρας, Δ.Ε. Παϊων κ. Χαρά Γεωργακοπούλου, ο βοηθός Δημάρχου για Θέματα Παιδείας κ. Νίκος Μαγκαφάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Θεόδωρος Τακτικός και Λεωνίδας Βασιλόπουλος και πλήθος κόσμου.

Το Σταυρό έπιασε,ο,νέος,ΝίκοςΠαπαθεοδώρου του Άγγελου,από την Πλάκα.ΧΡΟΝΙΑ του ΠΟΛΛΑ και Βοήθειά του.Στη συνέχεια,κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας,στο κατάστημα του Βλάχου.Δώσαμε και ανταλλάξαμε με τους κατοίκους των Τριποτάμων και της Αροανίας ευχές,για,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,με ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ και προσωπικές και συλλογικές ΝΙΚΕΣ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.Όπως αφήσαμε πίσω,τον παλιό Χρόνο,2018,έτσι να αφήνουμε πίσω,κάθε τι το παλιό,το παρελθόν και τ´απομεινάρια του και, με τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ και ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ,

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,με ΕΛΠΙΔΑ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ.Τον δρόμο,μας τον δείχνει, η νέα πατριώτισσά μας,από τα Τριπόταμα,Παναγιώτα Θεοδώρου Τακτικού,που αναδείχθηκε,μετά από πολυπληθή διαδικτυακή ψηφοφορία,ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ και βραβεύθηκε,χθές,το βράδυ,από την ιστορική εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ,στη Πάτρα.Συγχαρητήρια και από εδώ,Παναγιώτα και το παράδειγμά σου(σπούδασε,έκανε μεταπτυχιακά και διδακτορικά και γύρισε,στα Τριπόταμα και αναπτύσσει,επιτυχώς,την πατρική επιχείρηση εκτροφής και διάθεσης πέστροφας,στον παραδοσιακό μύλο-πεστροφείο-εστιατόριο του Θ.Τακτικού)ν´αποτελεί πρότυπο για τους νέους μας και να νικούν,να επιτυγχάνουν και να προοδεύουν σε κάθε δραστηριότητα τους.