Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης στο πρώην εργοστάσιο της Πάτρας.

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, συναντήθηκε στην Πάτρα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση και επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της πρώην χαρτοποιίας Λαδόπουλου.

Ο Άγγελος Τσιγκρής ζήτησε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, την άμεση ολοκλήρωση της ανάπλασης της συγκεκριμένης περιοχής, κατόπιν της έγκρισης του σχεδίου για την υλοποίηση του έργου που έγινε πρόσφατα.

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής ήταν ο πρώτος που ανέδειξε το ζήτημα στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στις 9.6.2021 κατέθεσε Ερώτηση (Αριθμός πρωτοκόλλου: 7136/9.6.2021) προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με την οποία ζητούσε την αξιοποίηση και την ανάπτυξη του πρώην εργοστασίου “Λαδόπουλου” στην Πάτρα.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://www.youtube.com/watch?v=NLGFdjCQF5M

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: