Το πρώτο Πανελλήνιο τουρνουά Snow Volley στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων!

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Το πρώτο Πανελλήνιο τουρνουά Snow Volley στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων!

Ο Δήμος και οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κέντρου οργάνωσαν ι σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ ένα διήμερο που έμεινε αξέχαστο σε όσους βρέθηκαν στα Καλάβρυτα.

Στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα δίπλα στο γραφικό σαλέ, φιλοξενήθηκε το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley .

Tα γήπεδα ήταν στημένα στις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και φιλοξένησαν όχι μόνο τους αθλητές, αλλά και όλους όσους συνδύασαν το διήμερο στο βουνό με snow volley.

Οι κανονισμοί και οι διαστάσεις των γηπέδων είναι εφάμιλλες με το Beach Volley, ενώ η μόνη διαφορά είναι ότι οι αθλητές αγωνίζονται με ολόσωμη στολή και ειδικά παπούτσια. Η Διεθνής Ομοσπονδία έχει ως στόχο να το προσθέσει στο πρόγραμμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ η Ευρωπαϊκή διοργανώνει τα τελευταία δύο χρόνια και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στα γραφικά Καλάβρυτα έδωσαν το παρών η Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο beach volley Βασιλική Καραντάσιου, ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας Βασίλης Κουρνέτας, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο στην κωπηλασία Δημήτρης Μούγιος, η Εθνική ομάδα beach volley Πένυ Καραγκούνη, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου, η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην άμμο Πόλα Κίτσου, ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδας Γιώργος Κοτσιλιάνος με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Ιωαννίδη.

οι αγώνες, οι οποίοι στη συνέχεια θα αναδείξουν τους πρωταθλητές που στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας στα τέλη Μαρτίου.

Δείτε video