Βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος ως προσωπικότητα με διαχρονική συμβολή στην τοπική αυτοδιοίκηση από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

Η βράβευση Δημάρχου Καλαβρύτων Αθανάσιου Παπαδόπουλου είναι σημαντική, γιατί προέρχεται από τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έρχεται ως επιστέγασμα των συνεχών επαφών, δράσεων και παρεμβάσεων στα αυτοδιοικητικά.

Με μεγάλη συμμετοχή Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Τεχνοκρατών, πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο από 24 – 27 Μαΐου, Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Στο πλαίσιο της 2ης ATTICA GREEN EXPO – που οργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε το επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Πράσινη Μετάβαση και Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που διοργάνωσαν από κοινού η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», η Forum Training & Consulting και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.