Ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας διανύει το δεύτερο έτος λειτουργίας του και ξεκινάει μια σειρά από workshops, που ως στόχο έχουν την ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Το πρώτο workshop αφορά τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Πάτρα (Οδός Ερμού 78). Θα ακολουθήσουν workshops για δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης που αναμένονται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Επίσης, ο Μηχανισμός σχεδιάζει να συμμετάσχει τόσο στην «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας» που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου και έως και τις 2 Οκτωβρίου 2022 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, αλλά και στο TEDxPatras στις 8 Οκτωβρίου 2022.

Έως σήμερα ο Μηχανισμός έχει ήδη υποστηρίξει δεκάδες επιχειρήσεις της Περιφέρειας με την παροχή δωρεάν εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης και έχει εκπονήσει εμπεριστατωμένες μελέτες και έρευνες που αποτυπώνουν τις εξελίξεις και τις τάσεις της οικονομίας και των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας είναι μια καινοτόμος δράση για την ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση και φιλοδοξία της Περιφέρειας είναι να αποτελέσει θεσμό στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας (www.pde-mse.gr) και να ακολουθήσετετη σελίδα του ΜΣΕ στο Facebook  για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις υπηρεσίες, τις μελέτες και τις εκδηλώσεις του Μηχανισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στα παρακάτω γραφεία:

Γραφείο Αγρινίου

Μπουκογιάννη 4, Τ.Κ 30131 , Τηλ: 26410 20452, e-mail: info@pde-mse.gr, agrinio@pde-mse.gr 

Γραφείο Πάτρας 

Αθηνών και Σαρανταπόρου 1-3, Τ.Κ 26223, Τηλ:2610 454046, e-mail: info@pde-mse.gr, patra@pde-mse.gr 

Γραφείο Πύργου 

Μητροπολίτου Αντωνίου 49 (πρώην Πατρών 59), Τ.Κ 27131, Τηλ: 26210 26071, e-mail: info@pde-mse.gr, pirgos@pde-mse.gr