Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής 2018 στα προγράμματα Δασώσεων, τι δικαιολογητικά χρειάζονται

Ξεκίνησε από 10 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου η διαδικασία υποβολής Δηλώσεων Εφαρμογής έτους 2018 των δικαιούχων του Υπομέτρου 8.1 που αφορά τις Δασώσεις.

Αυτό αναφέρει στους επενδυτές των προγραμμάτων δάσωσης η Γενική Δ/νση Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Τα δικαιολογητικά τα οποία υποβάλλονται από τους δικαιούχους (στα κατά τόπους Δασαρχεία) είναι τα ακόλουθα:

1. Η Δήλωση εφαρμογής υποβάλλεται είτε ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα από τους δικαιούχους για κάθε δασική επένδυση χωριστά και κατατίθεται στην συνέχεια στο αρμόδιο Δασαρχείο είτε οι δικαιούχοι απευθύνονται στο αρμόδιο Δασαρχείο για να παραλάβουν και να υποβάλλουν το έντυπο της Δήλωσης Εφαρμογής.

2. Η Ετήσια Αίτηση Πληρωμής από το ΟΣΔΕ που αφορά τα αγροτεμάχια που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της δάσωσης (όχι ολόκληρη την δήλωση ΟΣΔΕ).

3. Φωτοαντίγραφο της 1ης σελίδας του τραπεζικού λογαριασμού ή της Αστυνομικής ταυτότητας αν υπάρχουν αλλαγές.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η μη υποβολή της δήλωσης εφαρμογής ανά ένα έτος έχει σαν συνέπεια την μη καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης ενώ η επανάληψη της μη υποβολής το επόμενο έτος θεωρείται ως μονομερής διακοπή της επένδυσης και συνεπάγεται την επιστροφή μέρους του ποσού των ενισχύσεων που μέχρι σήμερα καταβλήθηκαν.

Τέλος υπενθυμίζεται στους επενδυτές ότι για την καταβολή της ετήσιας πριμοδότησης απαραίτητη προϋπόθεση είναι ενημέρωση μέσω του ΚΕΠΠΥΕΛ του Μητρώου Αγροτών με τα φορολογικά στοιχεία έτους 2017 και ΟΣΔΕ 2017.

πηγή: www.agrotypos.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή