Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στην Σκηνή Μυρσίνη Ζορμπά στο πλαίσιο συμμετοχής μας του 51ου Φεστιβάλ Βιβλίου 2023, στο Πεδίον του Άρεως. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» και λάμπρυναν την παρουσίαση του νέου βιβλίου που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ με τίτλο: “Ευθυρρήμονες Λογισμοί”, του χαρισματικού Ποιητή και Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αθανασίου Νασιόπουλου.

Φίλες και φίλοι,
την Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα πλαίσια του 51ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως η παρουσίαση της ποιητικής μου συλλογής “Ευθυρρήμονες Λογισμοί”.
Πολλοί φίλοι, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, της απέδωσαν το
προσωνύμιο της Λογοτεχνικής Όασης μέσα στο ζοφερό κλίμα και τα προβλήματα των τελευταίων ημερών.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκφράζοντας και την εκτίμησή μου στις αξιόλογες ομιλήτριες κκ Καίτη Βλαχοπαναγιώτου Μπατάλια, πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και Καλλιτεχνών (ΔΕΕΛ) και την Αγάθη Ρεβύθη, Λογοτέχνη και ραδιοφωνική παραγωγό οι οποίες ανέλυσαν το έργο μου.
Η υπέροχη φίλη ηθοποιός Κατερίνα Γκατζόγια μάγεψε με τις απαγγελίες ποιημάτων τις οποίες επένδυσε με σύντομο θεατρικό δρώμενο.
Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Σάκης Παπαβασιλείου με το μουσικό Δημήτρη Κατσιέρη ερμήνευσαν μελοποιημένα ποιήματα και έκλεισαν μελωδικά την εκδήλωση. Όλους τους ευχαριστώ ολόψυχα για την συνδρομή τους.
Άφησα τελευταίους στις ευχαριστίες τη Σταυρούλα Βενιέρη, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων των εκδόσεων ΚΟΥΡΟΣ που συντόνισε την εκδήλωση αλλά είχε και την επιμέλεια των βιβλίων μου καθώς και τον εκδότη Δημήτρη Φύκιρη για την άψογη συνεργασία μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών λογοτέχνης και εικαστικός Κώστας Καρούσος, ο ηθοποιός Πάρις Κατσίβελος, ο τ. αντιπρόεδρος της ΔΕΕΛ Γιώργος Γιακουμενάκης, ο καθ. και του ΕΜΠ και συγγραφέας Αλέξανδρος Λεβαντής, η κα Ιωάννα Μαρή, Σύμβουλος Επικρατείας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας προγεννητικής αγωγής και συγγραφέας, η πρόεδρος Εφετών Ευφροσύνη Σακελλαρίου, η Διευθύντρια της Γαστρεντερολογικής κλινικής του Αγία Σοφία Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο κος Απόστολος Τζιτζάς πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Πολιτισμού και Ανάπτυξης (Εν.Π.Αν.) Ιωάννης Γαλάνης
που κάλυψε την εκδήλωση φωτογραφικά, ο συγγραφέας Ιωάννης Πριόβολος, η ποιήτρια Βίκυ Αναγνώστη, η Αριάδνη Πολυμέρου λογοτέχνης, ο ποιητής Γιάννης Παπαθεοδώρου, η Βούλα Μέμου σκηνοθέτης και λογοτέχνης, ο ποιητής Κώστας Βασιλάκος, η ποιήτρια Δώρα Μπέλλου, ο λογοτέχνης Νίκος Παπακωνσταντοπουλος, η ποιήτρια Χριστίνα Νικολάου, η ποιήτρια Βίλλυ Χρυσού, η εικαστικός Διάνα Νασιοπούλου και πολλοί άλλοι φίλοι, λογοτέχνες και εικαστικοί, η Μαρία Καπράλου πρόεδρος της Ένωσης Σειραίων Αττικής και αρκετοί συνάδελφοι από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Τους ευχαριστώ όλους διότι όλοι και όλα ήταν υπέροχα.
Ο καιρός και ο έναστρος ουρανός ήσαν σύμμαχοι.