Ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του 62χρονου από τον γιό του – «Είχε ξαναέρθει αστυνομία, ο πατέρας έπινε» είπε γείτονας

Η κακοποίηση που υφίστατο η μητέρα του από τον πατέρα του, φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση του 35χρονου στο Περιστέρι, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής άρπαξε ένα μαχαίρι και κάρφωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός, αφού σκότωσε τον πατέρα του, κάλεσε ο ίδιος τις Αρχές και ενημέρωσε για την πράξη του.

peristeri__2_
peristeri__3_
peristeri__4_
Στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς, ο δράστης έκανε λόγο για ιστορικό κακοποίησης του πατέρα σε βάρος της μητέρας του, ενώ για το συμβάν, που έγινε στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Κολωνού, ανέφερε πως ο 62χρονος ήταν μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί ξανά σε βάρος της 66χρονης.

 

Τότε, θόλωσε, άρπαξε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Το θύμα, το οποίο είναι Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε αρκετά τραύματα στο κορμί και τον θώρακα. Αξίζει να αναφερθεί πως μετά την προσαγωγή του, ο 35χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα στο χέρι, καθώς τραυματίστηκε κι εκείνος από τη μανία με την οποία χτυπούσε τον 62χρονο πατέρα του.

peristeri_mak
peristeri__1_

«Δεν άκουσα φωνές, δεν άκουσα τίποτα, ήρθε αστυνομία, έγινε χαμός. Μένουν εδώ 15 χρόνια, κάπου-κάπου ακούγαμε φασαρία μέσα από το σπίτι. Έχει ξαναέρθει αστυνομία. Ο πατέρας έπινε» είπε σε δηλώσεις του ένας γείτονας.

Πηγή: protothema.gr