Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του πιστολέρο και του συνεργού του – Εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην ευρύτερη περιοχή.

Άτομα γνωστά στις Αρχές θεωρούνται τόσο ο πιστολέρο που άνοιξε πυρ χθες τα ξημερώματα στο Γκάζι όσο και ο συνεργός του με τους Αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών έχουν αναγνωρίσει στα τέσσερα βίντεο από κάμερες ασφαλείας άτομα τα οποία εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην ευρύτερη περιοχή.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για Αλβανούς που είναι γνωστοί ως μπράβοι στο Γκάζι και δεν αποκλείεται να οδηγηθούν άμεσα στα ίχνη τους.
Παράλληλα, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν στα χέρια τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του ανθρακί Range Rover το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει νοικιαστεί από μεγάλη εταιρεία leasing.

Ο «επαγγελματικός» τρόπος δράσης του πιστολέρο αποτύπωνεται, εξάλλου, και στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης.

Δείτε το βίντεο με τους πυροβολισμούς:

Ο εύσωμος άνδρας με απόλυτη ψυχραιμία και άγνοια κινδύνου σηκώνει το όπλο του και ανοίγει πυρ σε βάρος των τριών, νεαρών Κρητικών, σημαδεύοντας τα θύματά του στο κεφάλι.

Χρησιμοποιώντας μικρό όπλο, παλάμης όπως λέγεται, δεν λογαριάζει τους εκατοντάδες θαμώνες νυχτερινών μαγαζιών που περπατάνε στην οδό Ιάκχου και πυροβολεί εν ψυχρώ.
gkazi__1_
gkazi

Στη συνέχεια επιβιβάζονται μαζί με το συνεργό του στο πολυτελές όχημα και εξαφανίζονται ακολουθώντας γνωστή σε αυτούς διαδρομή.

gkazi_4
gkazi_3
gkazi_1

Πηγή: protothema.gr