Οι Γιατροί του Νοσοκομείου Αιγίου επισημαίνουν την επικινδυνότητα του συνολικά και ιδιαίτερα στο χώρο των επειγόντων εξωτερικών ιατρείων καθώς και των εφημεριών ιδίως για τα χειρουργικά περιστατικά. Από την άλλη πλευρά, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αιγιάλειας αμύνεται με υποσχέσεις για μελλοντικές προσλήψεις γιατρών του χειρουργικού τομέα.

Δύο κόσμοι αντίθετοι, στο Νοσοκομείο Αιγίου, συγκρούονται. Ο κόσμος της εργασίας (και) των Υγειονομικών που περιγράφει με μελανά ”χρώματα” την τραγική κατάσταση και την εγκατάλειψη του Νοσοκομείου και ο …”κόσμος” των Κυβερνητικών στελεχών που επιχειρεί να ωραιοποιήσει την τραγική κατάσταση του Νοσοκομείου! Του Νοσοκομείου που οι γιατροί του τόλμησαν να αρνηθούν στην Κυβέρνηση να μετατρέψουν τους ασθενείς σε πελάτες, τόλμησαν με δημόσια δήλωσή τους, να αρνηθούν να κάνουν απογευματινά χειρουργεία!

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΧΑΪΑΣ, συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των ιατρών του Νοσοκομείου Αιγίου και στην διεκδίκησή τους να στελεχωθεί το Νοσοκομείο με περισσότερους γιατρούς, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί με ασφάλεια για τους ασθενείς αλλά και για τους εργαζόμενους.

Το Γραφείο Τύπου

ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Αχαΐας