6η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει 50 χρόνια λαμπρής ιστορίας. Ήδη κυκλοφόρησε για τα παλιά και νέα μέλη της η νέα επετειακή κάρτα. Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας ξεκινά από την προσεχή Δευτέρα 15 Απριλίου τον 6ο κύκλο εγγραφής νέων μελών σε ολόκληρο το Νομό που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιουνίου. Τη νέα επετειακή κάρτα μπορούν να την αποκτήσουν τα μέλη με ενεργή συνδρομή καθώς και νέα μέλη που θα εγγραφούν.
Σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης επισημαίνει :
«Το 15ο συνέδριο μας έδωσε την ευκαιρία να αναβαπτιστούμε στις ιδρυτικές μας αρχές και μελετώντας τη νέα εποχή να χαράξουμε τη πορεία μας προς το μέλλον. Η έκδοση της νέας επετειακής κάρτας συμπίπτει με την αφετηρία της μάχης των ευρωεκλογών.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. καθώς και τα Δ.Σ. των Επτά Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων μαζί με εθελοντές θα ξεκινήσουν από την προσεχή Δευτέρα την εκστρατεία με επισκέψεις – συναντήσεις με πολίτες στις πόλεις και τα δημοτικά διαμερίσματα.
Απόκτηση της νέας επετειακής κάρτας, εγγραφές νέων μελών καθώς και ανανεώσεις συνδρομών για το 2024 θα γίνονται καθημερινά και στα γραφεία της ΔΕΕΠ (Κορίνθου 273Γ – 4ος όροφος , 11:00 – 13:00) καθώς και στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις. Παράλληλα όσοι επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να εγγράφονται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματος (https://members.nd.gr/registration).
Η Νέα Δημοκρατία με το βλέμμα στην ανάπτυξη της οικονομίας και τη σκέψη στην ανακούφιση της κοινωνίας μετατρέπει τα καθημερινά βήματα προς τα εμπρός σε ένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον για την Ελλάδα που αξίζουμε.
Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας συνεχίζει με σχέδιο και με όπλο την εμπιστοσύνη των στελεχών, μελών και εθελοντών. Μετατρέπει τις ευρωεκλογές του Ιουνίου σε βήμα επιβεβαίωσης της πολιτικής σταθερότητας και της προόδου.