Παρουσιαστής ο Νίκος Αλιάγας – Το Ολυμπιακό Φως έφερε στο Παναθηναϊκό Στάδιο η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – Τελευταίος Λαμπαδηδρόμος, o αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο Γιάννης Φουντούλης, με τους συμπαίκτες του

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στις 18.30 στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τη Νάνα Μούσχουρη να έχει κεντρικό ρόλο η οποία απήγγειλε τόσο τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας όσο και τον δικό μας.

Μετά από το συναρπαστικό ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας για 11 ημέρες επί ελληνικού εδάφους κι αφού έτυχε παντού ενθουσιώδους υποδοχής, παραδόθηκε στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024».

Παρουσιαστής ήταν ο Νίκος Αλιάγας.

Δείτε βίντεο:

https://youtu.be/bN0aJUSosyM

Φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας:

floga-kallimarmaro__1_
floga-kallimarmaro__3_
floga-kallimarmaro__2_
floga-kallimarmaro__7_
floga-kallimarmaro__4_
floga-kallimarmaro__5_
floga-kallimarmaro__6_
floga_2
Η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
olimpiaki-floga__9_
olimpiaki-floga__8_
olimpiaki-floga
nana
H Νάνα Μούσχουρη
olimpiaki-floga__2_
olimpiaki-floga__3_
olimpiaki-floga__4_
olimpiaki-floga__6_
olimpiaki-floga__5_
Ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας

Το Ολυμπιακό Φως έφερε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ενώ τελευταίος Λαμπαδηδρόμος στο Καλλιμάρμαρο ήταν o αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο Γιάννης Φουντούλης, μαζί με τους συμπαίκτες του, που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο τέλος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος παρέδωσε το Ολυμπιακό Φως στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «PARIS 2024» Tony Estanguet, για να συνεχίσει το ταξίδι του για το Παρίσι.

Πηγή: protothema.gr