Οι τελευταίες συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι επιβεβαίωσαν ότι οι δύο πλευρές είναι σε αδιέξοδο και το διαζύγιο δεν αποκλείεται να βγει άμεσα.

Μόνο μ’ ένα θαύμα θα παραμείνει στον ΠΑΟ ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έχει ανοίξει ήδη την πόρτα της εξόδου.

Το συμβόλαιο του Ιταλού τελειώνει το καλοκαίρι και από το φθινόπωρο του 2023 προέκυψε σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Ωστόσο, στις νέες επαφές της διοίκησης του Τριφυλλιού με τον Ιταλό τερματοφύλακα το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, καθώς ο Παναθηναϊκός πλησίασε αρκετά στις οικονομικές απαιτήσεις που υπήρχαν.

Ο έμπειρος κίπερ δεν δείχνει διάθεση να παραμείνει στο «πράσινο στρατόπεδο» και τα επόμενα χρόνια, έχοντας τάσεις φυγής, ξεκαθαρίζοντας από την πλευρά του πως δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα κόντρα στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για άλλους συλλόγους του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Παρά ταύτα αυτή την στιγμή δεν δείχνει ζεστός να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν.

Βέβαια, στη ζωή και στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν ελπίδες ανατροπής των δεδομένων μόνο που αυτή την στιγμή στην υπόθεση του Μπρινιόλι δεν φαίνεται να υπάρχουν…

Πηγή:www.gazzetta.gr